FOTBAL  »  NATIONALA  »  LICENȚA PRO

Detalii despre venirea lui Mircea Lucescu la cursurile licenței PRO » Ce spun federalii

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 13:10

Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei revine în România, de această dată ca lector pentru deţinătorii, dar şi cursanţii la Licenţa Pro.

Şcoala Naţională de Antrenori din cadrul FRF le-a pregătit o surpriză celor 27 de cursanţi de la Licenţa Pro. Vineri, în ultima zi a modulului care are loc în aceste zile, la Casa Fotbalului va veni Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei.
Acesta va ţine un curs de perfecţionare pentru deţinătorii Licenţei Pro şi pentru cei care aspiră la acest nivel.

"Nu s-a impus un subiect anume. Timp de trei ore, va fi o discuţie liberă între Mircea Lucescu şi tehnicienii români, bazată pe extrem de vasta sa experienţă de antrenor, la nivel foarte înalt. Este considerat un curs de perfecţionare în special pentru cei care au deja licenţa Pro. Conform regulamentelor, tehnicienii respectivi, dacă nu profesează trei ani consecutivi, trebuie să participe la astfel de cursuri de perfecţionare. În caz contrar, nu li se prelungeşte Licenţa Pro", a precizat un federal. 

"Abia aştept să îl revăd"

Pentru unul dintre cursanţii de la Licenţa Pro, George Ogăraru, nu va fi prima dată când va avea ocazia să îl asculte pe Mircea Lucescu. Fostul internaţional stelist spune că "am fost şi luna trecută la cursul pe care nea Mircea l-a ţinut, ca invitat, la Nyon, la un schimb de experienţă a antrenorilor din Bosnia-Herţegovina, Belarus şi România, care aspiră la Licenţa Pro. A fost extrem de interesant şi sunt convins că şi acum va fi la fel. Mircea Lucescu este un nume imens în lumea antrenorilor, are mereu lucruri interesante şi noi de împărtăşit, este o adevărată enciclopedie şi toţi avem doar de câştigat după asemenea întâlniri". 

Fiind considerat un curs de perfecţionare, cei care vor participa la training-ul cu Mircea Lucescu vor plăti şi o taxă, în funcţie de nivelul la care antrenează. 

Taxe pentru cursul de perfecţionare 

Antrenori Liga 1 - 425 lei
Antrenori Liga a 2-a - 290 lei
Antrenori Liga a 3-a - 165 lei
Antrenori Liga a 4-a, fotbal feminin, fotbal în sală, fotbal juvenil - 90 de lei
Preparatori fizici Liga 1 - 195 lei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Decembrie 2017, 21:45

lucescule spunele tu cum trebuie sa contesteze ori ce mod de a fi arbitra sa faca ca tamba sa fuga la baie prin teren sa ascunda mingea la auturi sasi faca cruci sa nu iasa an tribuna cand sant eliminati .ADICA sa se vada diferenta dintre un arbitru si un antrenor cu studii an romanica sub tutela frf . SI mata o frigeai pe la rapid a murit comunismul si tot o bagi ca va fura pe voi dinamovistii

cneius
cneius  •  14 Decembrie 2017, 14:04

Cit este taxa pentru cei care nu profeseaza in prezent ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează