FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Dragomir aruncă în aer alegerile pentru șefia FRF » Declarații tari: "Dragnea e cu Lupescu!" + Anunț șoc: "Mă tem să nu-i aresteze pe amândoi"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 15:48

Dumitru Dragomir a vorbit despre alegerile FRF din 18 aprilie și anunță că este susținătorul lui Marcel Pușcaș. De asemenea, e ferm convins că politicul va avea un cuvânt important de spus.

"Mă tem că în alegeri vor conta foarte mult politicul și «forțele paralele». E foarte importantă susținerea politică. Am auzit că Lupescu e susținut de Dragnea, iar Burleanu de Vasile Dâncu. Pușcaș nu e susținut politic de nimeni, dar îl susțin eu.

El, Pușcaș, e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are și caracter. Dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu știu dacă-i ajung.

Sigur că Lupescu are anvergură mai mare, dar programul lui Pușcaș e cel mai bun. În opinia mea, Lupescu și Pușcaș trebuie să se înțelegă, să colaboreze și să fie unul președinte și celălalt secretar general, cum or ieși la vot.

Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile și a se face un audit din 2014 încoace, să știe alegătorii exact cum stau lucrurile", a zis Dragomir la emisiunea Stop pe Piept de la Național FM.

"Acum trebuie să refacem ce-a stricat Daum, care ne-a dat cu cinci ani înapoi. Echipa națională trăiește de pe urma lui Hagi, a jucătorilor pe care i-a descoperit și i-a antrenat el. Hagi a făcut totul singur, fără să fie ajutat de fosta conducere a Federației sau de cea actuală"
Dumitru Dragomir despre națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  27 Martie 2018, 21:51

Mai bine i-ar aresta pe toti trei...

crimson.veritas
crimson.veritas  •  27 Martie 2018, 21:20

Puscas ... e ala care ... zicea ca se imparte palmaresul Stelei in 3 ... 1947-1999 (desi nu s-a inatmaplat nimic in 1999 ... prostul vroia sa zica 1998) ... 1999-2003 si 2003-2015 ...:)) SI BTW ... Politica suntem NOI ... cetatenii! Dincolo de vreajeala #rezist ... Politica reprezinta conduitul dintre cetatean si Administratia Statului ... toti cei care sunteti ... 'anti-politica' ... ar trebui sa emigrati prin Congo sau macar sa renuntati la 'dreptul la vot' prin act notarial! Nu va obliga nimeni sa va exercitati drepturile ... asta nu va da in schimb dreptul sa va p voi pe drepturile mele ... chiar si cele pe care le exercit prin ... mandatar sau reprezentant! Prea multe chestii ... se doresc ... independente de politic ... chestii care ulterior au pretentia ... sa le finanteze Statul si cetatenii ... chiar unele care isi doresc sa traga la raspundere ... cetatenii! V-am explicat deja ... independenta ... in Republica Congo! Independenta nu este decat Romania si ATAT! ...:))

sscorpioss
sscorpioss  •  27 Martie 2018, 21:14

Dragomir e pe "contrasens", ca de obicei...ai grija nea Mitica, sa nu te tamponezi cu careval...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează