FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

VIDEO Edi Iordănescu, înaintea amicalelor din noiembrie: „Un lucru mă frământă foarte tare”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de , - Publicat marti, 18 octombrie 2022 21:03 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 22:20

Edi Iordănescu (44 de ani), selecționerul primei reprezentative a României, a fost prezent la tragerea la sorți pentru grupele EURO U21. La final, a comentat pe seama subiectului și a vorbit despre situația naționalei de seniori.

  • Campionatul European din 2023 va fi transmis de Televiziunea Română.

„A fost un eveniment deosebit, urmează un moment deosebit pentru România și fotbalul românesc. Mă bucur că am fost aici, că România este singura țară care găzduiește pentru a doua oară un turneu final U21.

Îmi doresc ca partea sportivă să fie la același nivel. Îi țin pumnii lui Emil (n.r. - Săndoi, selecționerul de la U21) să aibă inspirație. Este foarte meticulos și bine organizat și trebuie să pregătească bine acest moment”, a afirmat Iordănescu.

Ianis Hagi, despre momentul în care va reveni pe teren: „Se vorbește foarte mult. Nu mai ascultați în stânga și în dreapta!”
SCOȚIA
Ianis Hagi, despre momentul în care va reveni pe teren: „Se vorbește foarte mult. Nu mai ascultați în stânga și în dreapta!”

Edi Iordănescu, după tragerea la sorți pentru grupele EURO U21: „Este nevoie să creștem cum trebuie”

„Nu putem avea o secetă la categoriile mici de vârstă, apoi să avem așteptări ca peste noapte să se transforme la prima reprezentativă și să producă performanțe deosebite.

Este nevoie să creștem cum trebuie, să-i educăm uman și sportiv, să le cultivăm o mentalitate solidă, ca ei să se obișnuiască cu meciurile cu miză, să lupte pentru obiective importante, iar la prima reprezentativă să vină stăpâni pe situație și să se pregătească pentru confruntările care sunt la cu totul alt nivel”.

Edi Iordănescu, îngrijorat de situația primei reprezentative

În fine, selecționerul a comentat situația primei reprezentative, care în noiembrie va disputa meciuri amicale cu Slovenia și Moldova, iar în martie 2023 va începe campania de calificare la EURO 2024.

„Focusul total este pe acțiunea din noiembrie, deși mulți nu dau importanță acestui moment. Avem nevoie de o reconfirmare pentru perioada bună din septembrie, să avem încredere, entuziasm și energie bună în martie.

Din păcate, un lucru care mă frământă foarte tare, faptul că băieții au multe probleme. Din păcate, cei de afară au probleme. Transmit un mesaj puternic pentru ei, de susținere și de încredere, dar trebuie să fie extrem de hotărâți și să se impună la cluburi, să joace cât mai mult, iar la echipa națională să vină stăpâni pe situație”, a precizat selecționerul.

Mai multe știri de actualitate: 

Protest după tragerea la sorți pentru Euro 2023: „UEFA și FRF, aceeași mizerie!”

Acuzații după Dumbrăvița - Rapid: „Explodez, nu mă pot controla! Sincer, cum să jucăm așa?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Hcm27
Hcm27  •  19 Octombrie 2022, 09:26

Mai Edy,teoria ca teoria,dar "praftica"ne omoară!La teorie nu ne întrece nimeni,suntem cei mai buni din lume în orice domeniu.Cănd trecem la practică, "nu se leagă".Și cum să "legi"cănd ai în fata o generație 2k,căreia n-ai voie sa-i vorbești urători,n-ai voie sa-i înjuri,n-ai voie sa zbieri,că se emoționează,însă nu înțeleg nimic cănd le explici cu frumosul. Și în plus nu mai are nici cine sa explice ca oricum 99% din antrenorii romani sunteți "prăfuit materie.Vedeti și voi cum se joaca prin Europa și cum jucăm noi.Mai grav este ca nici măcar nu ne apropiem de ei

dobrin
dobrin  •  18 Octombrie 2022, 22:25
Postat de username_2 pe 18 Octombrie 2022, 22:06

iar face Edward filozofie, cică focus total, habar n-am ce vrea să însemne...poate o fi vrut să zică „focu la ei”, cred că așa trebuia să zică, să înțelegem și noi nu să umble cu *** ***

Haha, cica il framanta... Noi stam linistiti de cand a fost "reconfirmat", ne batem cu Andora pentru locul 1 din coada :))))

username_2
username_2  •  18 Octombrie 2022, 22:06

iar face Edward filozofie, cică focus total, habar n-am ce vrea să însemne...poate o fi vrut să zică „focu la ei”, cred că așa trebuia să zică, să înțelegem și noi nu să umble cu *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează