FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu l-a lăsat din nou pe Ștefănescu în afara lotului, iar Dioszegi a transmis un mesaj: „Vreau să știți asta din start”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 12:49 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 12:53

Edi Iordănescu, selecționerul României, i-a lăsat în afara lotului pe Andres Dumitrescu (22 de ani, fundaș stânga), Adrian Rus (27, stoper), Marius Ștefănescu (25, mijlocaș lateral). Ultimul, jucător la Sepsi, este la al doilea meci consecutiv în care nu prinde foaia de joc, iar Laszlo Dioszegi i-a transmis un mesaj.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minimum o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Patronul lui Sepsi îi cere jucătorului său să fie mândru că a fost convocat la acțiunea în urma căreia naționala s-a calificat la EURO și îl sfătuiește să tragă tare pentru a prinde lotul la Campionatul European.

Impresarul unui „tricolor” tulbură apele » Își cere clientul căpitan la națională: „Cu tot respectul pentru Nicușor...”
PROPUNERE
Impresarul unui „tricolor” tulbură apele » Își cere clientul căpitan la națională: „Cu tot respectul pentru Nicușor...”

Dioszegi: „Vreau să știți din start că sunt foarte mândru de Ștefănescu”

„Vreau să știți din startul discuției că eu sunt în primul rând foarte mândru că Ștefănescu a avut onoarea să fie convocat la echipa națională pentru aceste două meciuri, iar această campanie se va încheia în această seară prin calificarea României la Campionatul European de anul viitor din Germania. 

Dacă vom merge în Germania ca și câștigători de grupă, cu atât mai bine. Dacă vom merge de pe locul doi, tot trebuie să fim foarte mândri de selecționerul nostru și de jucătorii săi. Sunt sigur că și Ștefănescu este la fel de mândru ca și mine. 

Dar, dacă domnul Iordănescu a decis ca el să nu prindă foaia de joc pentru meciurile cu Israel și Elveția, totuși zic că noi trebuie să începem să îi respectăm deciziile selecționerului României. 

Dânsul știe cel mai bine ce este de făcut și uitați că a făcut foarte bine până acum, deoarece el îi are acolo, la antrenamente, pe băieți și doar dânsul stabilește strategia jocurilor”, a declarat Dioszegi, potrivit Prosport.

Dioszegi: „Asta îi transmit lui Ștefănescu”

„Îi transmit lui Ștefănescu încă o dată că trebuie să fie mândru că a fost convocat la lot, să se antreneze și mai bine pe viitor, iar eu sunt sigur că domnul Iordănescu o să îi dea și lui o șansă când o să aibă ocazia. 

Pentru conducerea lui Sepsi este o mare onoare când un jucător de la echipa noastră este convocat la echipa națională, indiferent că prinde foaia de joc sau nu la meciuri”, a declarat Diozsegi, conform sursei menționate.

România - Elveția, echipe probabile

  • România: H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Moruțan, Alibec, Fl. Coman
    Rezerve: Niță, I. Radu - Screciu, Pușcaș, Cicâldău, Drăguș, Olaru, Hagi, Mogoș, Racovițan, Andrei Artean, Florin Tănase
    Selecționer: Edi Iordănescu

     
  • Elveția: Sommer - Comert, Akanji, Elvedi, Garcia - Zakaria, Xhaka, Freuler - Steffen, Okafor, Vargas 
    Rezerve: Racioppi, Mvogo, Benito, Schar, Zeqiri, Zesiger, Aebischer, Amdouni, Shaqiri, Ndoye, Ugrinic
    Selecționer: Murat Yakin

VIDEO. Toate informațiile înainte de România - Elveția

Citește și:

Cum arată barajele pentru Euro 2024 » O singură necunoscută + 4 formații se pot califica în premieră
BARAJ EURO 2024
Cum arată barajele pentru Euro 2024 » O singură necunoscută + 4 formații se pot califica în premieră
Foile secrete ale lui Edi » Reporterii GSP au surprins la conferința de presă notițele pregătite de selecționer: „Anghel Iordănescu spunea că sunteți...”
România - Elveția
Foile secrete ale lui Edi » Reporterii GSP au surprins la conferința de presă notițele pregătite de selecționer: „Anghel Iordănescu spunea că sunteți...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează