FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Edi Iordănescu, gest superb » Mesajul pentru predecesorii săi după calificarea la EURO 2024

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 14:51 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 16:03

Selecționerul Edward Iordănescu a avut un mesaj pentru predecesorii săi, Cosmin Contra și Mirel Rădoi.

Duminică, după ce naționala României a ajuns în țară, Edward Iordănescu a făcut un gest superb față de predecesorii săi, Mirel Rădoi și Cosmin Contra.

Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”

Edi Iordănescu, mesaj pentru Mirel Rădoi și Cosmin Contra

Mulțumesc, Mirel!! Mulțumesc, Cosmin!! La mijloc este și munca voastră!! Echipa națională a României vă salută!!”, a scris Iordănescu pe Facebook.

Cosmin Contra a fost selecționerul României între septembrie 2017 și noiembrie 2019, calificând naționala în barajul pentru EURO 2020. El a fost urmat de Mirel Rădoi, care i-a pregătit pe „tricolori” din noiembrie 2019 până în noiembrie 2021.

Ce s-a întâmplat e o consecință a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 7 ani. Trei calificări la Under 21, o calificare istorică la Olimpiadă și una la Under 19. Această calificare nu e una întâmplătoare. Vine ca o urmare a altor rezultate pe care le-am văzut în ultimii ani. Toate rezultatele au pregătit ce s-a întâmplat. Și toți selecționerii din ultimii 7 ani au contribuit.

 - Răzvan Burleanu, președinte FRF

Terminăm cu capul sus. E o bucurie fantastică, o mare mândrie. Toți jucătorii trebuie felicitați, toți cei care au contribuit, eu am crezut în ei mereu. Sunt mândru de ei. E un privilegiu să ai jucători de asemenea caracter. Trebuie să le fim recunoscători celor care ne-au fost alături. Familiei în primul rând, toți membrii familiei au fost la meci. Le mulțumim celor care au crezut de la început.

Ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Jucăm cu 50.000 de oameni în tribune cu Elveția, avem responsabilitatea să îi bucurăm, și pe ei, și pe cei care nu vor fi la meci. Vreau să le mulțumesc celor din conducere, care au fost alături și m-au susținut necondiționat, în special președintelui, care m-a lăsat să lucrez neîngrădit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, a fost alături de noi. 

- Edi Iordănescu

VIDEO „Tricolorii” au sosit în țară, după calificarea obținută la Budapesta împotriva Israelului

Citește și: 

MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB

Edward al VII-lea! Iordănescu jr. a intrat în elita selecționerilor României: cine ne-a dus la cele mai multe turnee finale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează