FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

VIDEO Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”

Articol de , , - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 14:16 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 15:56

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la întoarcerea delegației tricolore din Ungaria, acolo unde s-a jucat meciul cu Israel.

Șeful FRF, singurul care a făcut declarații în salonul oficial al aeroportului Otopeni. a vorbit despre meciul cu Elveția, ultimul din actuala campanie de calificare.

Edi, abia acum încep bătăile de cap! 25 de fotbaliști ocoliți de Iordănescu așteaptă convocarea la Euro 2024. Care e propunerea ta pentru turneul din Germania?
EURO 2024
Edi, abia acum încep bătăile de cap! 25 de fotbaliști ocoliți de Iordănescu așteaptă convocarea la Euro 2024. Care e propunerea ta pentru turneul din Germania?

Burleanu a comentat subiectul Gazetei Sporturilor, care a dezvăluit că la evenimentul de pe Arena Națională nu au fost invitați toți jucătorii care au format echipa de bază la Mondialul din SUA 1994, când am ajuns până în sferturile de finală.

Printre numele care nu au primit invitație se numără Florin Prunea, Ionuț Lupescu sau Gică Mihali.

Răzvan Burleanu: „Oamenii care plâng în momentul de față sunt oameni care nu și-au dorit niciodată să fie alături de echipa națională”

Iar Răzvan Burleanu a avut o reacție dură.

„Dacă aveam un stadion de 100.000 de locuri, cu siguranță s-ar fi umplut.  Să știți că nu există niciun mare jucător de fotbal care să-și fi dorit să fie prezent la un meci al echipei naționale și care să nu fi primit invitație.

În 2014, noi am fost inițiatorii acestui proiect. Oamenii care plâng acum că nu au fost invitați sunt oameni care nu și-au dorit niciodată să fie alături de echipa națională. Nu au solicitat niciodată să fie prezenți. Dacă-și doresc, mai au timp să o facă”, a declarat Răzvan Burleanu.

Nu, nu, nimic (n.red. dacă a primit invitație din partea FRF). Dar nu fac un caz din asta. Și știi care e chestia?, nici nu am fost eu vreun jucător important pentru ei... Dacă s-a uitat, asta e, treaba lor! Dar mă gândesc că, de exemplu, Lupescu nu trebuia uitat, dacă-mi permiți o replică.  Poate că se putea organiza ceva cu foștii jucători, ce vrei?! 

- Gică Mihali

Eu sunt o țintă pentru ei. M-au scos de pe lista observatorilor UEFA și au crezut ei că scos voi fi, dar, ce să vezi?, UEFA m-a păstrat din calitatea mea de fost internațional! Cum să mă aștept să fiu invitat de unii care m-au blocat să reprezint România din postura de observator? 

- Florin Prunea

Nu am primit nimic și acum nu sunt în țară. Mi-au dat odată invitație la un meci, mai trăia tata, doar că mi-au dat undeva în zona de la corner... La asta mă refer. La meciul cu Finlanda, cred că 2014. 

- Ionuț Lupescu

+34 FOTO

Citește și: 

MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB
ROMÂNIA, LA EURO 2024
MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB
Aici vom juca la EURO 2024 » Cum arată cele 10 stadioane pregătite pentru turneul final
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Aici vom juca la EURO 2024 » Cum arată cele 10 stadioane pregătite pentru turneul final

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  19 Noiembrie 2023, 21:46

Replica de fecior de pusckarias.

03101956
03101956  •  19 Noiembrie 2023, 17:30

Razvanel cel arogant!!! Arogant pana la capat.......dictator ales pe 20-30 de ani la nationala!!!! Ce mai trebuie schimbat prin regulament, ca sa te vedem pe inca vreo 20 de ani ????? Sa-ti fie rusine Burlene......

laurkro
laurkro  •  19 Noiembrie 2023, 16:59

Burleanu, acest impostor care acum se împăunează cu realizările pentru care el nu a făcut nimic. Nu credeam că îl voi regreta pe Sandu vreodată.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează