FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

Edi Iordănescu, răspuns pentru Al-Fateh » Ce a decis tehnicianul după ce a fost sunat de FRF

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 15:45 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 16:18

Edi Iordănescu (43 de ani) a fost ofertat de Al-Fateh, din Arabia Saudită, dar a refuzat oferta. De decizie poate profita FRF.

Aflat în atenția Federației pentru postul de selecționer, unde ar putea ajunge dacă negocierile cu Boloni vor cădea definitiv, Edi Iordănescu a refuzat oferta arabilor de la Al Fateh, locul 12 din prima ligă din Arabia Saudită. potrivit as.ro.

GSP a aflat clauza care nu i-a convenit lui Boloni + decizia de ultim moment luată de Burleanu
SELECȚIONER
GSP a aflat clauza care nu i-a convenit lui Boloni + decizia de ultim moment luată de Burleanu

Drum liber pentru FRF: Edi Iordănescu nu merge în Arabia Saudită!

Astfel, fostul campion din Liga 1 ar putea fi tot mai aproape de FRF, acolo unde este dorit de Răzvan Burleanu, președintele Federației.

Gazeta Sporturilor scria vineri că, iritați de tragerile de timp, conducătorii FRF l-au apelat urgent pe Edward Iordănescu si au stabilit chiar că el e acum ținta principală, singura soluție din momentul de față.

De ce Burleanu și Stoichiță nu mai insistă pentru „soluția Boloni”?   Surse din Federație susțin că pe parcursul discuțiilor dintre FRF și Loți, au fost mai multe episoade (replici, stil de negociere, comportament) care i-ar fi convins pe cei doi șefi ai Federatiei că tehnicianul n-ar fi o alegere tocmai bună pentru echipa națională. Iordănescu a admis la un moment dat că a fost contactat din FRF

Aceleași surse povestesc că discuțiile dintre Edward și Federație au continuat de curând, în ultimele zile și chiar miercuri seara. Și că el ar fi fost asigurat că ar fi acum nu doar prima, ci și singura opțiune în tratativele pentru angajarea unui selecționer. 

Iordănescu este fără echipă de la jumătatea lunii noiembrie, după ce a reziliat contractul cu FCSB după 11 partide( 8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere).  Acesta  a mai avut o singură experiență în străinătate: în 2016, la ȚSKA Sofia. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș. Pandurii, Astra, CFR Cluj și Gaz Metan.

Recent, Iordănescu a fost ofertat de Atromitos (Grecia), iar Narcis Răducanu a dezvăluit că acesta negociază cu un club din Championship.

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

Citește și: 

Detalii de la negocierile pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB: „Bă, voi sunteți copii?!”

EXCLUSIV Transfer ratat la Dinamo » Probleme pentru Flavius Stoican înainte de reluarea sezonului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
189875732656829
Constantin Trascu  •  16 Ianuarie 2022, 21:57

Ce a construit asta castele de nisip pe plaje prima data inainte sa l installation ca antrenor nationala sa treaca pe la un psihiatru dar nu in Romania sa fiti siguri ca analizele sint corecte

189254898748309
Claude SH  •  16 Ianuarie 2022, 21:43

El e selecționerul! Bravo Edy!

petschovschi
petschovschi  •  16 Ianuarie 2022, 19:37

Are și ăsta ifose de antrenor și se visează selecționer. Deunăzi a avut tupeul să declare într-o emisiune TV că ”eu am avut norocul să construiesc echipele de la zero”. Singura performanță a lui Edi e obținută la CFR, o echipă care cîștigase 3 campionate consecutive înainte de a ajunge Edi acolo (era o echipă gata formată, fără adversar în România). Astra era calificată în cupele europene cînd a preluat-o (l-a eliminat Oleksandriya în tur preliminar). Pe FCSB a preluat-o de la zero ? Ce echipe ai construit tu, Edi, că ai schimbat cluburile precum șosetele ? Ce jucători de calitate ai lansat tu, Edi ? Cîte meciuri internaționale ai tu ca antrenor ? I s-a urcat și ăstuia la cap că e vreun mare antrenor, dar el n-a scos nasul din România (decît vreo 3 luni prin Bulgaria). Și acum are pretenții de a fi selecționer ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează