FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Enes Sali, reacție „la rece” după debutul la echipa națională » Ce spune despre mesajul primit de la Barcelona

Enes Sali
Enes Sali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 22:42 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 23:01

Enes Sali (15 ani) a devenit cel mai tânăr debutant în istoria echipei naționale după ce a intrat în meciul din Liechtenstein. La 3 zile după partida de la Vaduz, mijlocașul Farului a vorbit despre trăirile pe care le-a avut în momentul când a fost trimis pe teren de Mirel Rădoi. De asemenea, acesta a reacționat la mesajul de felicitare pe care Barcelona i l-a trimis cu ocazia debutului său.

„Aveam puțin emoții dar m-am simțit foarte fericit. Voiam doar să intru să dau ce am mai bun din mine și să câștigăm. A fost o experiență frumoasă și nu o voi uita toată viața mea și cu fanii pe stadion. A fost foarte frumos. Domnul Mirel Rădoi m-a felicitat și apoi coechipierii mei. 

Am primit mesaje de la prieteni, mulți suporteri, familia. Familia este foarte importantă pentru mine și a contat foarte mult. E cel mai important pentru mine și m-au susținut mereu. Le mulțumesc pentru tot și pentru sacrificii și când este familia lângă mine am și eu putere mai mare”, a declarat Enes Sali pentru Farul TV.

Cum a reacționat la mesajul Barcelonei

Prin intermediul paginii oficiale de Twitter, catalanii l-au felicitat pe Enes Sali: „Ce mândrie!”, au scris aceștia. Enes Sali a făcut parte din La Masia, puștiul ajungând la celebr academie a Barcelonei în urma unui trial pe care gruparea blaugrana l-a efectuat în Canada. Am rămas cu ceva: Enes Sali, cel mai tânăr internațional al lumii în meciuri oficiale RECORD

Enes Sali a avut o primă reacție după felicitările primite de clubul catalan.

„A fost foarte frumos când am auzit că Barcelona m-a felicitat și pot să spun că e onoare pentru mine. Voi păstra tricoul toată viața mea”, a spus Sali.

Citește alte știri despre echipa națională:

Nicolae Dică dezvăluie marea greșeală a lui Rădoi în mandatul de selecționer: „I-am spus lui Mirel că de ce nu a făcut contract pe patru ani”

Un român a prins echipa ideală! Cum arată cel mai bun „11” al preliminariilor din Europa pentru CM 2022

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează