FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Episod încins cu Victor Pițurcă în prim plan: "Vezi, bă, că eu câștig și fără Sânmărtean al tău?!"

Bucuria lui Pițurcă după victoria cu Turcia // FOTO: Gazeta Sporturilor
Bucuria lui Pițurcă după victoria cu Turcia // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 11:51

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste, a scos la iveală un episod ce îl are în prim plan pe fostul selecționer Victor Pițurcă (62 de ani). 

"De 10 ani nu vorbesc cu Pițurcă. Dar cu el nu m-am certat niciodată. Acum mai mulți ani, după un Turcia - România 0-1, a strigat către mine: «Vezi, bă, că eu câștig și fără Sânmărtean al tău?» I-am zis și eu ce i-am zis apoi lui Pițurcă. 

De ce a spus asta? Luasem vreo șpagă de la el? Era vreun nepot de-al meu? Dar Sânmărtean a fost mare jucător. Chiar Pițurcă l-a luat apoi în Arabia Saudită", a declarat Dumitru Dragomir, la TV Digi Sport. 

Partida menționată s-a jucat pe 12 octombrie 2012, iar "tricolorii" antrenați la acea vreme de Victor Pițurcă s-au impus cu 1-0. Sânmărtean nu a făcut parte din lot, iar meciul s-a jucat chiar în perioada în care convocarea acestuia la națională era un subiect de interes major în fotbalul românesc.

Retras din activitate recent, "Magicianul" a bifat de-a lungul carierei doar 21 de apariții în tricoul primei reprezentative, pentru care a debutat în 2002. 

Vezi și:  Dezvăluiri senzaționale: "Borcea și-a rupt hainele la mine în birou. A spus că se aruncă de la etaj" + "Mititelu era păduchelniță, Paszkany era sclipitor"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează