FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Ioan Ovidiu Sabău a dat de pământ cu un „tricolor”: „Uită-te la el! Nu e deloc ok”

Adrian Petre nu a arătat nimic la Euro U21 +29   FOTO
Adrian Petre nu a arătat nimic la Euro U21

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 23:08 / Actualizat marti, 30 martie 2021 23:14

România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ioan Ovidiu Sabău, fost internațional important, e total nemulțumit de prestația lui Adrian Petre (23 de ani, atacant).

Petre a fost convocat la tineret în ultimul moment, în locul lui Valentin Costache, testat pozitiv la coronavirus. Atacantul revenit la UTA în luna februarie a evoluat pe finalul partidelor cu Olanda (1-1) și Ungaria (2-1) și titular cu Germania, 75 de minute.

Germania U21 - România U21. Ovidiu Sabău, critic cu Adrian Petre

Uită-te ce a făcut azi pe teren! Cu o astfel de atitudine nu ajuţi echipa din punct de vedere calitativ, nu e ok. Uite că, până la urmă, ne dăm seama de ce nu a mai jucat nicăieri. Trebuie să se uite la el, să vadă de ce nu a progresat, în timp ce alţii au ajuns la echipe importante din Liga 1. 

El a ajuns acum la UTA şi nu joacă nici acolo. A fost luat de FCSB, a venit din Danemarca, mă rog, ok, dar trebuia să îşi revină până acum”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

4a fost nota primită de Petre în GSP după Germania U21 - România U21, cea mai mică dintre „tricolori”

Antrenorul lui Adi Petre, explicații pentru jocul modest al atacantului: „O să discut cu el”
EURO U21
Antrenorul lui Adi Petre, explicații pentru jocul modest al atacantului: „O să discut cu el”

Cele mai tari imagini din partida Germania U21 - România U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

Conferință de presă Adrian Mutu, după Germania U21 - România U21 0-0

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Penalty în Germania U21 - România U21! Fotoreporterul GSP a surprins exact momentul

Germania U21 - România U21, comentat de Adrian Florea, Marius Mărgărit și Justin Gafiuc

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cky33
cky33  •  31 Martie 2021, 16:22

Adrian Petre a avut cifre bune si foarte bune in Danemarca, nu sunt de acord cu cei care zic ca nu era dorit acolo ca altfel nu plecape bani frumosi. La FCSB nu primea pase iar in Italia nu a primit minute fiind de umplutura. Din pacate insa nici la UTA si nici la tineret nu a rupt gura targului. Ratarea cu capul din meciul cu Ungaria a fost ceva ce nu vad nici duminica cand jucam pe sintetic. Este usor inexplicabil ce s-a intamplat cu el, s-ar putea sa fie un mix intre lipsa de talent si autosuficienta dar sper sa isi revina. E vina lui Mutu ca l-a chemat la Euro, nu a lui. Apropo, stie cineva cum de poate juca la 3 echipe diferite in acelasi sezon competitiv? A primit vreo derogare, ceva?

razvanrosu82
razvanrosu82  •  31 Martie 2021, 10:54
Postat de sibman pe 31 Martie 2021, 08:37

Petre a facut cea mai mare prostie cand a plecat din Danemarca

Pai nu mai era dorit nici acolo.. Ce sa faca.. Ramanea liber si pa.. FCSB a fost sansa lui si a ratat-o... In italia sau unde a mai fost..0 barat.. La UTA.. O sa stea pana in vara probabil. Este foarte indolent.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  31 Martie 2021, 09:12

Petre nu mai are chef de fotbal. L-a ajuns autosuficiența și narcisismul. Are tot ce vrea așa că fotbal mai joacă să nu facă burtă și să aibă reclamații de la iubi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close