FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Explicațiile lui Ionuț Lupescu după dezvăluirile-șoc ale lui Burleanu, în legătură cu "demisia falsă" de la UEFA

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 23:28

Ionuț Lupescu a oferit o reacție de ultim moment după ce Răzvan Burleanu a publicat un document-bombă joi seara, potrivit căruia "Kaiserul" nu și-a dat, de fapt, demisia din funcția pe care o deținea la UEFA, așa cum susținuse (detalii+facsimil, aici).

"Burleanu să se hotărască ce spune. A spus că nu mai aveam nicio funcție la UEFA. Acum am funcție sau n-am funcție? 

În primul rând, aceasta este legislația pe care o au resursele umane de la UEFA, a fost propunerea lor, nu fac nimic de capul meu. UEFA nu e o shaormerie în care pur și simplu îți depui demisia și ai plecat. Eu am un departament întreg, am foarte multe programe, foarte multe lucruri pe care trebuie să le termin.

A fost propunerea celor de la resurse umane de a avea acel «unpaid leave» până la data alegerilor, după care va trebui să mă întorc și să predau absolut toate lucrurile pe care le aveam acoloNu mă întorc la UEFA, indiferent de deznodământul alegerilor. 

E pentru a nu știu câta oară când Burleanu prezintă denaturat lucrurile și mă mir că cel mai bun manager sub 40 de ani nu cunoaște această legislație", a spus Lupescu, pentru GSP.ro. 

18 aprilie
e data la care vor avea loc alegerile de la FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
ovialex23
ovialex23  •  13 Aprilie 2018, 14:09

Cind Lupescu impreuna cu Prunea faceau scandal cu sindicatul forbalistilor, Mircea Sandu i-a cumparat cu job-uri manoase. Prunea la FRF si Lupescu la UEFA. Iar din toate solicitarile facute pina atunci pentru fotbalisti prin Sindicatul fotbalistilor, s-a ales praful. Cei doi au uitat totul. Asa ca Lupescu si Prunea sa nu dea cu pietre in jur lor ci mai bine si-ar face un proces de constiinta, daca au asa ceva.

eugeniustin
eugeniustin  •  13 Aprilie 2018, 10:14

Un mincinos gainar care dadea contracte nevestei, despre ce vorbim?!

caminero
caminero  •  13 Aprilie 2018, 10:07

Bai nea Lupexu, ne iei de prosti?!? Nu e nevoie de nici o "unpaid leave" de la UEFA, cum zici tu, adica concediu fara plata, cum zicem noi. Bineinteles ca daca iti dai demisia, nu ti-o dai de pe o zi pe alta, cu cit functia este mai mare, cu atit perioada pe care trebuie s-o petreci suplimentar la firma respectiva este mai mare, e o chesatie perfect legala. Iti dai demisia cu ziua de azi, ea intra in efect peste o luna, trei luni poate chiar sase luni, tocmai ca sa iti pui in ordine toate proiectele alea de care zici, si sa-ti pregatesti inlocuitorul sa-ti preia sarcinile. Concluzie: nu ti-ai dat nici o demisie. Daca iese bine la FRF, abia atunci iti dai demisia. Daca iese prost, te intorci fain frumos la UEFA. Pe cine crezi ca prostesti aici?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează