FOTBAL  »  NATIONALA  »  STADION "ION OBLEMENCO"

EXCLUSIV GALERIE FOTO Au început lucrările la gazonul de pe "Ion Oblemenco" » Ce fac oltenii înainte de România - Suedia

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 16:46

România și Suedia vor juca un amical pe 27 martie, de la ora 21:30, care se va disputa pe stadionul "Ion Oblemenco".

Potrivit surselor GSP.ro, începând de duminică, cei de la Ecogarden, firma care se ocupă de gazonul de pe "Ion Oblemenco", au acoperit suprafața de joc cu o prelată specială, care lasă să treacă lumina

Pentru ca gazonul să prezinte în condiții mai bune decât cele de până acum, cei care se ocupă de întreținerea lui au făcut mii de drenaje verticale și însămânțări speciale, semințe cu germinație de 24-48 de ore.

În plus, se folosește și o instalație specială de iluminat, cu ultraviolete, care ajută la creșterea mai rapidă a ierbii. Marea problemă este că în tot acest timp vremea de la Craiova a început să se înrăutățească, fiind frig și ningând.

"Să nu ne așteptăm la minuni. Gazonul va fi poate puțin mai bun decât la ultimul joc de campionat, dar nu așa cum am vrea pentru meciul cu Suedia. Din păcate, nu am avut noroc cu vremea. Ar fi fost nevoie de măcar două săptămâni cu soare și temperaturi de peste 10 grade ca să avem o suprafață de joc foarte bună", au spus persoane care se ocupă cu întreținerea gazonului stadionului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
deuxex
deuxex  •  25 Martie 2018, 02:23

Asa se intampla cand lasi un ardelean sa se ocupe de gazon... Pana se prinde iarba pe "Oblemenco" mai trec 3 sezoane! Creste greu, ce atata graba! :))))

deuxex
deuxex  •  25 Martie 2018, 02:22

Asa se intampla cand lasi un ardelean sa se ocupe de gazon... Pana se prinde iarba pe "Oblemenco" mai trec 3 sezoane! Creste greu, ce atata graba! :))))

firaldo
firaldo  •  22 Martie 2018, 12:42
Postat de gicab pe 21 Martie 2018, 20:03

Se spune ca oltenii când n-au ce face se dezbracă și își păzesc hainele

Se spune ca atunci cand ajungi sa iubesti Dinamo atat de mult...faci chef cu manele si canti "Steaua este numai una" :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează