FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Nicolae Dică, detalii despre viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională: „Din discuțiile pe care le-am avut, asta se va întâmpla!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 20:20

Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale, colaboratorul selecționerului Mirel Rădoi, fostul jucător și antrenor al celor de la FCSB, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

- Mirel Rădoi va demisiona după cele trei meciuri ce vin?
- Din discuțiile pe care le-am avut cu Mirel, dar și cu staff-ul, nu s-a pus problema ca noi să plecăm. Am vorbit să rezolvăm problemele pe care le-am avut în aceste cinci jocuri de când suntem noi la echipa națională și să venim cu îmbunătățiri. Astea au fost discuțiile pe care le-am avut, dar în fotbal se poate întâmpla orice.

- El a lăsat să se înțeleagă anumite lucruri.
- Unele declarații ale lui au fost făcute când era nervos, după jocuri. Ca antrenor dacă depui o muncă, faci anumite lucruri în antrenament și se întâmplă la foarte multe jocuri să nu iasă ce tu ți-ai propus, este clar că la un moment dat trebuie să renunți. Varianta ca el să plece este minimă! Și spun asta după ce-am vorbit cu Mirel. Chiar nu s-a pus problema.

- Dacă Mirel va pleca și ți se va propune să rămâi, ce faci?
- Nu rămân singur! Nu se pune problema de așa ceva, nu aș rămâne. Am venit împreună cu Mirel și voi pleca împreună cu el. Eu am rămas la Steaua când am fost cu el, dar am rămas la rugămințile lui.

"FCSB trebuie să joace pe Ghencea!"

- Înainte să vină Reghecampf înapoi!
- El a spus că staff-ul trebuie să rămână până când se va găsi un antrenor. Noi i-am spus că vrem să plecăm cu el, dar ne-a rugat să rămânem pentru că nu aveau o soluție pentru antrenor. Dar acum nu se pune problema ca eu să rămân. Este exclus!

- Tu de ce parte ești în scandalul ăsta: CSA Steaua versus FCSB?
- Nu se pune problema de ce parte sunt eu. Eu am avut discuții și cu cei din galerie de la FCSB, dar și cu cei de la Steaua. Atunci când am venit am semnat cu Steaua, mi-am dorit să joc la Steaua, pentru că e echipa pe care am iubit-o și pe care o iubesc, alături de FC Argeș. Acolo am crescut și am făcut primii pași în fotbal. Eu nu vreau să creadă cineva că am ceva cu echipa din Liga 3 sau cu echipa din prima ligă. Când suporterii vor avea voie pe stadioane, voi merge și la meciurile din Liga 3. Și cred că pe stadionul din Ghencea trebuie să joace orice echipă care plătește. Nu vorbim doar de FCSB, în mod normal orice echipă poate juca dacă plătește. Nu e niciun patron care să spună că Ghencea este stadionul dânsului.

"Am plecat de la FCSB certat cu Becali!"

- Ai jucat și la Steaua, și la FCSB. Cele mai frumoase amintiri de unde le ai?
- La ambele echipe. Când jucam pentru Steaua lumea ieșea în stradă și i-am făcut fericiți pe suporteri. Îmi pare rău că ei s-au dezbinat și unii sunt cu echipa din Liga 3 și alții cu cea din prima ligă. Cel mai bine era să fie o comunicare, un numitor comun și să aibă loc o fuziune. Să fie o singură echipă care să facă performanță.

- Când ai plecat de la FCSB, ai plecat certat cu Becali?
- Am plecat certat, da... Am avut și eu unele reacții, și dânsul, dar acum suntem OK. M-a sunat de două ori să mă întorc la FCSB, când eu eram antrenor la FC Argeș, deci nu se pune problema să fim certați. Pentru mine este important că dânsul m-a apreciat dacă m-a sunat să vin înapoi. Când n-are rezultatele așteptate de cei din conducere, antrenorul e dat afară, așa cum s-a întâmplat și cu mine la FCSB.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU NICOLAE DICĂ

CITEȘTE ȘI:

Definiția nepotismului în arbitrajul românesc: Andrei Chivulete » Cum a făcut praf meciul Chindia - FCSB și modul scandalos în care e privilegiat la delegări

Jurgen Klopp, scos din minți de brigada de arbitri din România în Atalanta - Liverpool 0-5 » Ce i-a strigat lui Hațegan înainte de a fi avertizat cu cartonaş galben

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
853246084756615
Marcel Popa  •  04 Noiembrie 2020, 22:26

Contract pe viata sa semneze Burleanu cu astia doi ,altii ca ei nu mai gaseste.

112651963934596
Neagu Mihai  •  04 Noiembrie 2020, 22:11

Nesimtirea lui Radoi nu are limite.Un oltean de o crasa nesimtire.Pentru ce mai ramane? a ratat 2 obiective,care vor duce fotbalul romanesc linga Malta si Feroe ? cat de neom poate sa fie ? se agata de scaun ca Lucescu dupa bataia cu Irlanda de Nord pt mondialul din 86 ?! pai Daum a ratat calificarea si a plecat.Contra a ratat calificarea si a plecat.Hagi a plecat dupa barajul cu Slovenia.Radoi a ratat si barajul si calificarea . Cat tupeu sa aiba ,sa mai vorbeasca el de fotbal ? sa o ia de jos de la Liga3,poate in 10 ani ajunge antrenor.Dar mai intai sa isi ia BAC-ul ! daca nu l aducea Gigi antrenor la Steaua,cine mai stia ca Radoi ar putea fi antrenor ?! valea olteanule fara bun simt...sa vina Petrescu ,ultima speranta !

sala_dalles
sala_dalles  •  04 Noiembrie 2020, 21:54
Postat de elgabri pe 04 Noiembrie 2020, 20:40

Cea mai tare mutare a FRF a fost sa numeasca un Tractorit ca Selectioner cred ca rad si africanii de noi ca la fotbal nu mai batem pe nimeni doar fac altii golaveraj pe seama noastra !!

Ba tu ai apucat educatia de gardul 1 ! Daca da de africani nu mai ride nici brazilia sau rfg !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează