FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

EXCLUSIV Șefii FRF s-au reorientat după refuzul lui Petrescu » Cu ce antrenor vor negocia azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 15:42

Dan Petrescu a refuzat să preia echipa națională (Vezi detalii), iar șefii FRF s-au reorientat spre Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo.

Potrivit surselor GSP.RO, Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF, se va întâlni în această seară cu tehnicianul dinamovist de 41 de ani, pentru a-i propune acestuia să preia banca României.

De-a lungul carierei, Contra a antrenat la Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo.  Cosmin Contra s-a numărat printre antrenorii care au primit cele mai multe voturi din partea Comisiei Tehnice, alături de Gică Hagi și Dan Petrescu.

Citește și: CONTRAargument pentru "națională" » Detaliul care nu îl recomandă pe antrenorul lui Dinamo pentru postul de selecționer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Septembrie 2017, 15:50

Din nefericire Cosmin Contra nu are nici o performanta de antrenor. faptul ca a scapat pe nu stiu ce echipa, de mana a doua de retrogradare , nu e mare chestie. La Timisoara, la Petrolul, la Dinamo...nimic finalizat. Gura bogata, caracter coleric, cam la atata se rezuma activitatea lui Contra, ..din pacate. Din pacate va fi o alegere proasta, se vede asta...din start. Dar toti au vrut "antrenor roman", adica ....un Daum...de-al nostru, macar sa murim ....pe mana noastra. Repet...proasta alegere ! Singurul fericit pare Mutu, care ar putea prelua .....Dinamo !

dimonty1
dimonty1  •  14 Septembrie 2017, 09:32

daca nici acuma nu face oferta lui reghie mi se pare chiear lipsa de respect.. ce aveti ba cu el?? e prea bun pentru mari jucatorii de la nationala?? reghie e cel m-ai antrenor bun actual!! doar lucescu e peste el da ala nu a vrut sa vie deci ce m-ai asteptati?? reghie selectioner!!

870797579666969
Ernest Pap  •  14 Septembrie 2017, 09:11

FRF-uleee antrenor la Națională pe Ionuț Popa de la Poli Timișoara. Pe bune ăsta știe să facă din *** *** care a pocnit tare cu CFR și Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close