FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Tudor Gheorghe, dezamăgit de echipa națională: „Mă uit cu amărăciune, cu frică și mă rog în gând să nu mănânce bătaie!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 20:30

Tudor Gheorghe, muzician, poet, cântăreț și compozitor, a venit în studioul Gazetei Sporturilor la „Prietenii lui Ovidiu".

Artistul în vârstă 75 de ani a dezvăluit că se uită la meciurile echipei naționale și are un mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi.

„Mă uit la toate meciurile echipei naționale. Dar n-are personalitate din punctul meu de vedere. E o echipă ca oricare. Se simte că n-avem o scânteie înăuntru. Când era Hagi, era ceva și aveam jucători. Plus că era Hagi cu Ilie Dumitrescu, cu băieții ăștia. Buni toți, buni toți. Și Gică Popescu, ce fotbalist extraordinar! La națională mă uit cu amărăciune. Și mă rog în gând să nu mănânce bătaie. Mă uit și mă gândesc: "Doamne, să nu mănânce bătaie!". Ce să câștige? Mă uit cu frică, cu frică!", a spus Tudor Gheorghe.

Legat de olteanul Gică Popescu, maestrul Gheorghe a comentat: "Un om deosebit, ca individ, și a făcut pușcărie degeaba. Asta e! În plus, Gică n-a avut spiritul de oltean al afacerilor. Se zice că oltenii au chestia asta în ei. Gică n-a fost așa. Și-a deschis un hotel pe la Calafat, l-a lăsat pe mâna unor neamuri, a dat faliment, nu prea i-au ieșit afacerile".

Urmează trei meciuri în noiembrie

Echipa națională pregătită de Mirel Rădoi va juca o partidă de pregătire pe data de 11 noiembrie, împotriva primei reprezentative a Belarusului, pe teren propriu. Ora disputării și stadionul urmează a fi stabilite și comunicate ulterior. România joacă pe 11 noiembrie acasă această partidă amicală, apoi pe 15 noiembrie, cu Norvegia în Liga Națiunilor (Arena Națională) și apoi, pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeași competiție.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU TUDOR GHEORGHE

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Momente șocante » Tudor Gheorghe, drogat cu heroină și dezbrăcat în cadă: „Dădeam din mâini, mi s-a rupt filmul!" » Incredibil ce a urmat

ANALIZĂ GSP. Dennis Man, startul deceniului! Vedeta de la FCSB are cifre uluitoare în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
486304511540806
Rosca Florin  •  21 Octombrie 2020, 23:17

SUPERBA EMISIUNE.....ATI PROGRAMAT-O , TOCMAI AZI CAND SE IMPLINESC 2 ANI , FARA .....ILIE BALACI....DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE..... MULTUMIM PENTRU.....EMISIUNE.....SANATATE MULTA , AMANDORURA...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Octombrie 2020, 22:05

Mulțumesc, domnilor! Să reeditați întâlnirea cât mai curând, pentru că e o plăcere să vă urmăresc șueta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close