FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Explicațiile FRF cu privire la retragerea lui Cristi Săpunaru de la națională: „A venit la mine după meci și mi-a zis asta”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 19:53

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, susține că fundașul Cristi Săpunaru (35 de ani) voia să renunțe la echipa națională după meciul dintre Norvegia și România, 2-2, de pe 7 iunie anul acesta.

„După meciul cu Norvegia, Cristi era supărat și a spus că vrea să se retragă de la națională. Atunci mi-am pus un semn de întrebare. Eram în aeroport, parcă plecam în Malta de acolo. Nu știu ce s-a mai întâmplat de atunci. 

Mi-a zis exact așa: «Nu cred că mai vin la națională». I-am spus să se mai gândească. Era ceva «la cald». Nu cred că s-a întâmplat ceva între el și Contra.

Când faci alegeri pentru echipa națională stai și te gândești ce sistem vrei să joci. S-a vorbit foarte mult despre întinerirea naționalei, chiar au fost idei fanteziste care spuneau să băgăm toată echipa U21 în locul naționalei mari”, a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

11 partidea adunat Săpunaru la națională din postura de căpitan

Citește și:

Cristian Săpunaru s-a retras OFICIAL din echipa națională! GSP a aflat de ce a pus piciorul în prag

EXCLUSIV Cosmin Contra l-a retras, de fapt, pe Cristi Săpunaru! Stoperul acuză: „Nu m-a sunat nimeni pentru explicații”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vendredi13
vendredi13  •  13 Septembrie 2019, 02:34

Săpunaru se putea retrage şi după meciul cu Malta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează