FOTBAL  »  NATIONALA  »  PARTENERIAT

Federații din toată lumea, uniți-vă! Răzvan Burleanu a semnat un parteneriat cu Federația din Iran, ruta Tractorul Brașov - Tractor Sazi

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 12:22

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a semnat la Teheran un parteneriat de colaborare cu Mehdi Taj, președintele Federației de Fotbal Iraniene.  

 Documentul semnat de cei doi oficiali vizează cursuri de formare pentru antrenori și arbitri, partide amicale și schimburi de experiență pentru academiile de copii și juniori, anunță site-ul oficial al FRF

"Parteneriatul va acoperi cursuri de formare pentru antrenori și antrenoare, pentru arbitri în fotbalul amator și profesionist, partide amicale și stagii de pregătire pentru reprezentativele celor două țări dar și pentru cluburi, proiecte de dezvoltare în futsal, programe logistice și de organizare a competițiilor", se arată în comunicatul oficial.

"Fotbalul din România și cel din Iran au fosrte multe caracteristici comune, iar această țară europeană este disponibilă pentru călătoriile echipelor noastre", a declarat Mehdi Taj.

În urmă cu 25 de ani, formația Tractorul Brașov a avut o colaborare cu gruparea iraniană Tractor Sazi, iar tehnicianul român Vasile Godja a antrenat la Sazi în perioada 1990-1997. 

Godja a antrenat o serie de fotbaliști importanți ai naționalei Iranului, printre care Karim Bargheri, Sirous Dinmohammadi, Alireza Nikmer și Hossein Khatibi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
jalabert
jalabert  •  24 Februarie 2017, 15:44

pai se mentine trendul m verde la echipa departamentale acum parteneriat cu iran. urmeaza sa ne inscriem in liga campionilor comunisti.

blatistu49
blatistu49  •  24 Februarie 2017, 15:35

un golan de moldovean apoi trece la ...... pasiuni

blatistu49
blatistu49  •  24 Februarie 2017, 15:33

urmeaza sa treaca la Camile soldoveanul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close