FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Justin Ștefan, secretarul LPF, dezlănțuit: „E de râs! Am fost la un pas de o rușine națională!” + Trece la amenințări: „Voi veni cu probe”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 21:40

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat dur prestația României din această seară cu Insulele Feroe, scor 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

„Când îți arde mai mult de imagine decât de sport, ajungi să te chinuiești și cu Insulele Feroe. E de râs că am ajuns să tremurăm constant în fața unor echipe mici. Am fost la un pas de o rușine națională! Să nu ne luăm după scor, deoarece este unul mincinos.

A venit timpul să spunem adevărul asupra situației dramatice în care se găsește fotbalul românesc, să nu mai tratăm cu mănuși managementul de la FRF, să nu mai înghițim povești precum promovarea fotbalului feminin, succesul debordant al regulii U21 sau protestul fața de Iran, brand-uiri și rebrand-uiri la nivelul FRF sau al Ligii a 2-a ori a 3-a.

Fotbalul românesc este la pamânt, percepția fanilor asupra fenomenului este profund negativă, stadioanele sunt deplorabile, iar performanțele răman doar un accident într-o strategie de dezvoltare , de fapt, inexistentă. Vorbe, forme fără fond și multe realizări la hectar, bifate doar ca să fie bifate, dar care nu vor produce rezultate sportive. Un fotbal trist, fără direcție și fără viitor.

Rămân câteva întrebări: Cât mai acceptăm un management care de fapt nu a adus niciun plus de valoare pentru fotbalul romanesc? Când începem să vorbim serios despre viitorul fotbalului românesc? Când vom avea un plan pentru a nu ajunge cu totul la periferia fotbalului european? Tăcerea înseamnă complicitate, iar eu incepând de azi voi vorbi despre tot ceea ce se întâmplă în fotbalul romanesc, cu subiect și predicat, cu cifre, cu probe, cu curaj si cu dorința unei schimbări reale”, a fost postarea lui Justin Ștefan pe contul personal de Facebook.

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Justin Ștefan, secretarul LPF, dezlănțuit: „E de râs! Am fost la un pas de o rușine națională!” + Trece la amenințări: „Voi veni cu probe”
Justin Ștefan

De-a lungul timpului, au existat mai multe conflicte între Liga Profesionistă de Fotbal și FRF, în care Justin Ștefan a jucat un rol important. Cel mai recent dintre acestea se leagă de introducerea VAR, când LPF a acuzat Federația de întârzierea implementării.

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Justin Ștefan, secretarul LPF, dezlănțuit: „E de râs! Am fost la un pas de o rușine națională!” + Trece la amenințări: „Voi veni cu probe”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

+3 FOTO

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Justin Ștefan, secretarul LPF, dezlănțuit: „E de râs! Am fost la un pas de o rușine națională!” + Trece la amenințări: „Voi veni cu probe”

VEZI ȘI:

INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3 // FOTO Scor mincinos: 74 de minute de chin, salvate de sclipirile din final!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
zorrozabal
zorrozabal  •  13 Octombrie 2019, 15:14
Postat de Daniel Irimescu pe 13 Octombrie 2019, 03:05

Au venit liberalism la putere. O sa aveti investitii cit cuprinde. Ailalti cheltuiau numai pe pensionari . O sa aveti si autostrazi si fotbal

Nimeni nu vrea sa stie de ce nu avem autostrazi!Recent a fost la un post de televiziune un profesor de la Facultatea de Drept Bucuresti,care a explicat de ce nu putem sa construim autostrazi!De ce?Pentru ca statul roman nu reuseste sa puna la dispozitia firmelor constructoare...terenul pe care urmeaza sa fie construite!Iar moderatorul practic nu l-a lasat sa vorbeasca1Sa nu cumva sa ne spuna ca din cauza ca acele terenuri sunt in...Transilvania,unde statul roman nu mai are nici o putere!Proprietarii terenurilor cer sume naucitoare,iar Guvernul nu are curaj sa procedeze la expropriere-asa cum a procedat in restul tarii-pentru ca acolo sunt minoritatile nationale privilegiate1rintul Charles protejeaza"satele sasesti",congresul american pe maghiari!Asa ca nu prea cred eu ca vom avea autostrazi in Ardeal!Deocamdata, tara numita Romania, are un presedinte numit...Johanis si va avea si un Prim Ministru numit...Orban!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Octombrie 2019, 14:57
Postat de jacques_collin pe 13 Octombrie 2019, 09:32

Respect Justin Stefan! Distrugerea unei natii se face prin promovarea non-valorilor si instalarea lor in functii inalte. Romania a fost acaparata de mediocritate, oameni prosti, insa cu functii mari. De aceea si situatia din prezent din politica, educatie, sanatate, justitie, sport (indeosebi fotbalul - aici e malaiul mai mare). Problema Romaniei e ca de mediocritate nu are cum sa scape. Nu ai cum. Se voteaza intre ei, se sustin intre ei. Se simt. E o legatura speciala intre ei. Un quantum entanglement al prostilor... Cei destepti vin si vorbesc la stele. Nu vor fi bagati in seama. Ba chiar vor fi, in mod intentionat, ironizati. Apoi turma ignoranta va prelua mesajul de ironie si il va repeta, pana cand minciuna va ajunge sa fie considerata adevar. Romania e terminata! Asta cu fotbalul e asa, bomboana pe coliva...

Il "respecti" pe Justin Stefan, care e de notorietate ca este unul din "oamenii"pusi de Becali in punctele de comanda ale fotbalului romanesc-Burleanu fiind doar de "reprezentare"-dar pentru colapsul fotbalului romanesc, zici ca de vina sunt... ***!Nu baskan-ul din Pipera!Asa ca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Octombrie 2019, 14:47

Asta a fost ani de zile avocatul echipei lui Becali-care l-a pus apoi la LPF,sa-i serveasca interesele!Si i le-a servit!A refuzat sa comunice la UEFA ca fcsb nu e Steaua-pe motiv ca sentinta ba nu-i investita cu formula executorie-desi Codul de procedura prevede clar ca nu e nevoie-ba ca nu-i tradusa etc.!!!Si uite asa,echipa lui Becali a beneficiat in continuare de coeficientul de 3 puncte pentru castigarea CCE...de catre Steaua!Pentru care, a fost cap de serie in preliminariile UEL!Iar acum,Justin Stefan profita de jocul slab al nationalei ca sa dea in...Burleanu!Ca sa vina in locul lui...Gica Popescu!Sau mai stii,poate chiar MM Stoica-cum il propusese Becali, cu toate ca era angajatul sau!Te poti astepta la orice!Dar nu de bine!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează