FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO+FOTO „Tricolorii” lui Contra au susținut antrenamentul pe vânt și frig

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 20:33

Naționala României a susținut în această seară primul antrenament înaintea partidei cu Insulele Feroe, în care „tricolorii” au încercat să se adapteze la condițiile meteo și la suprafeța artificială de joc. 

  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, este în Feroe, de unde oferă cele mai noi informații despre echipa României
  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Jucătorii lui Cosmin Contra s-au pregătit în condiții vitrege. Vântul și frigul fiind la el acasă. „Tricolorii” chiar au cerut mănuși și căciuli pentru a se proteja de frig.  

În ciuda condițiilor meteo, jucătorii au fost bine dispuși și au fost foarte vocali, la fel ca selecționerul Cosmin Contra. 

Terenul de antrenament este în Argir, un sat aflat la nici 4 kilometri de capitala Torshavn și hotelul tricolorilor. La echipa locală antrenează Sorin Anghel și Eugen Vodă. GSP.ro a stat de vorbă cu ei. (Detalii AICI)

+7 FOTO

8 grade Celsiusau fost la ora antrenamentului naționalei

PROGRAMUL ROMÂNIEI 

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00) 
15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45) 
15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45) 
18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Gazeta i-a găsit în Feroe pe Sorin Anghel și Eugen Vodă, fostul portar din anii '90 al Universității Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close