FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Bratu și-a apostrofat jucătorii după colapsul din meciul cu Maroc: „Mentalitate, băieți!”

Florin Bratu, selecționer România U21 // foto: frf.ro
Florin Bratu, selecționer România U21 // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 20:53 / Actualizat marti, 29 martie 2022 21:10

Florin Bratu (42 de ani), selecționerul reprezentativei U21 a României, nu și-a menajat „elevii” după ce naționala Marocului a înscris două goluri în doar 4 minute.

Naționala de tineret a României a condus la Rabat mai bine de 40 de minute, grație golului înscris de Dragoș Albu în minutul 28.

Golul egalizator a venit în minutul 70 și a fost reușit de stoperul Dnanou, care a finalizat cu capul o centrare venită din corner. Doar 4 minute mai târziu, marocanii au intrat în avantaj grație unui gol splendid reușit de El Mehdi Maouhoub. Atacantul în vârstă de 19 ani a reușit un slalom printre jucătorii României și a finalizat cu sânge rece din interiorul careului mare.

FRANJURI în repriza a doua! După 45 de minute ideale, România a clacat în Israel ca o echipă mică
ISRAEL - ROMÂNIA 2-2
FRANJURI în repriza a doua! După 45 de minute ideale, România a clacat în Israel ca o echipă mică

Ce a strigat Florin Bratu după căderea „tricolorilor”

Imediat după gol, microfoanele de la marginea terenului au surprins reacția selecționerului României, Florin Bratu. Acesta și-a apostrofat „elevii”, îndeosebi pe Dragoș Albu, pentru căderea din acele minute: 

„Dragoș, mentalitatea! Mentalitate, băieți! Hai, că mai sunt 10 minute!

Energizați de îndemnul antrenorului, „tricolorii” au egalat, prin Daniel Birligea, în minutul 79. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. 

Stranierul de 23 de ani care NU mai vrea să audă de națională: „M-au făcut să mă simt inexistent”

„Dezastru!” » Edi Iordănescu, avertizat de o legendă: „Poate fi schimbat în curând”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  30 Martie 2022, 06:33

E de mirare cum Bratu se încăpățânează sa-l țină în teren pe Ianis Stoica (motive ar fi, dacă ne gândim de la ce club vine și ce impresar are... ), care NU a demonstrat nimic în cele două meciuri, de fiecare dată jocul nostru pe atac limpezindu-se și căpătând periculozitate și eficiență abia după înlocuirea lui (foarte târzie!).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează