FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21- GERMANIA U21 0-0

EXCLUSIV VIDEO Păreri pro și contra după parcursul României U21 » 7 jucători propuși lui Rădoi: „Mă aștept să-i văd cât de curând acolo”

România a părăsit Campionatul European fără să piardă vreun meci. FOTO: Raed Krishan +29   FOTO
România a părăsit Campionatul European fără să piardă vreun meci. FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2021 15:00 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 16:38

Florin Bratu (41 de ani), fost antrenor la Dinamo și la naționala U19, a tras concluziile după parcursul României U21 la Campionatul European de Tineret. 

Aflat în studioul GSP Live, acolo unde a analizat confruntarea selecționatei lui Adi Mutu cu Germania, 0-0, Bratu a vorbit despre viitorul generației de la „tineret” și despre jucătorii pe care îi vede făcând pasul spre naționala mare. Spre deosebire de Basarab Panduru, care a afirmat răspicat că niciun jucător de la România U21 nu e pregătit să ajungă la prima reprezentativă, Bratu are o viziune diferită. 

Tehnicianul i-a nominalizat pe Haruț, Pașcanu, Ciobanu, Mățan, Marius Marin, Moruțan și Olaru drept pretendenți pentru un loc în naționala lui Rădoi .

Florin Bratu: „E o generație bună, care ne dă speranțe pentru viitor”

„Sper ca lucrurile să funcționeze. Avem în continuare o generație bună, frumoasă, care ne dă speranțe pentru viitor, iar de aici pot veni jucători și pentru prima reprezentativă. 

Haruț ar fi o soluție pentru națională, mai ales că avem probleme pe postul de fundaș dreapta. Pașcanu poate fi o soluție, mie îmi place Ciobanu foarte mult, poate aduce mult echilibru la jumătatea terenului. E un jucător de posesie, de circulație rapidă a mingii, un jucător de ultimă pasă, bate faze fixe foarte bine. Mățan, de ce nu? Să-l vedem cum se va dezvolta. 

Mai sunt...Marius Marin, Moruțan, Olaru. Îmi place mult Olaru, chiar dacă a fost sub nivelul lui astăzi (n.r - contra Germaniei U21). E un număr opt, box-to-box. Avem viitor, dar trebuie să ne îngrijim de ei. Mă aștept să-i văd cât de curând acolo, au calitate”, a spus Bratu, la GSP Live.

Florin Bratu: „Nota 8 spre 9 pentru România U21” 

Întrebat de moderatorul emisiunii ce notă i-ar da României U21 pentru parcursul de la Campionatul European, Florin Bratu a fost generos cu băieții lui Adi Mutu. 

„I-aș da României un 8 spre 9. De ce? Mi-a plăcut starea lor de spirit. A fost o echipă care a luptat, care s-a bătut până în ultimul moment. Nu am fost complexați de adversari, de calitatea lor și de echipele unde evoluează. Jos pălăria pentru fiecare dintre ei”, a spus fostul antrenor al lui Dinamo. 

FOTO Imagini tari din meciul România U21 - Germania U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO
  • FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre naționala U21:

Panduru fără milă: „Nu putem să ducem niciun jucător U21 la echipa mare! Niciunul! Și mai avem o problemă”

Note GSP de la 4 la 8 pentru „tricolorii” mici, după eliminarea de la Euro: „A făcut un meci horror, e în cel mai prost moment al carierei”

VIDEO Ce le-a spus Mutu jucătorilor, la final, în ședința de pe gazon: „Din păcate, nu tot timpul se plătește acest lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dragdim
dragdim  •  01 Aprilie 2021, 01:43

Moruțan *** deci e bun pentru Naționala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  31 Martie 2021, 16:29

Am văzut notele acordate de gsp.ro; sunt de acord cu ele, aproape in totalitate. Va propun un test: faceți media acestor note; apoi, calculați cam ce note trebuia sa primească fiecare jucător, ca sa dea o medie de peste 8,50. Nu e încurajare când îi spui prostului ca e deștept! E un deserviciu!

dora
dora  •  31 Martie 2021, 15:54

Ce sa faci cu perla ligii I, Moruțan...in meciurile internationale nu prea misca...iar ceilalti pot fi rezerve, cel mult, la echipa nationala de seniori.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează