FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Florin Prunea, dezlănțuit la adresa lui Mirel Rădoi: „Băiatul ăsta e rupt de realitate. Are probleme de comportament”

Florin Prunea
Foto: GSP
Florin Prunea Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 23:50 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 00:09

Florin Prunea (53 de ani), fost internațional, l-a criticat dur pe Mirel Rădoi după ratarea calificării României la barajul pentru Campionatul Mondial.

„Am asistat la un delir al selecționerului în coferința de presă. Băiatul acesta chiar e rupt de realitate. Acesta este fotbalul pe care îl merităm. Sunt rupți de realitate și cei de la FRF. Sunt probleme de comportament, nu mai spun de probleme tehnice de fotbal.

Marica nu-l menajează pe Rădoi » Un nou episod în „războiul” celor doi: „E cel mai privilegiat antrenor din istoria României! El îi judecă pe alții?!”
SELECȚIONER
Marica nu-l menajează pe Rădoi » Un nou episod în „războiul” celor doi: „E cel mai privilegiat antrenor din istoria României! El îi judecă pe alții?!”

Am venit de la Skopje ieri, băieții aceștia din Macedonia nu sperau vreodată că nu o să câștigăm cu Islanda. Am văzut și reacția lui Gică Popescu... eu cred că mai jos de atât nu putem să mergem. Noi dacă aveam un antrenor, nu aveam cum să nu ne calificăm din grupa asta. 

Am avut cea mai slabă grupă din istoria tragerilor la sorți. Nu aveam cum să nu ne calificăm la baraj. Mă uit la Mirel, îmi pare rău, dar voi când l-ați pus, nu v-ați gândit că s-a retras de la echipa națională? Băiatul ăsta a întors spatele echipei naționale”, a declarat Florin Prunea la ProX.

Prunea: „Are probleme de comportament, e dezechilibrat”

„Păi, atunci cum îl pui antrenor dacă el s-a retras când a zis ceva Ionut Lupescu. Când a spart geamul la Bistrița, nu l-ați văzut că are probleme de comportament, că e dezechilibrat? Nu ați văzut că la Steaua a avut 11 meciuri și 8 înfrângeri? E ca Rednic la Dinamo: 45 de meciuri și 7 victorii. 

Dar chiar nu mai sunt criterii de competență la echipa națională? Este posibil ca noi să fim organizatori la Campionatul European și noi să nu punem un antrenor care să ducă echipa la Campionatul European? Nu am pus un selecționer cu obiectiv de calificare, cum poți să faci așa?”, a adăugat fostul portar.

Citește alte știri despre echipa națională:

Marica nu-l menajează pe Rădoi » Un nou episod în „războiul” celor doi: „E cel mai privilegiat antrenor din istoria României! El îi judecă pe alții?!”

Gică Hagi, cerut selecționer după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea: „Au curaj cei din FRF?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
sportix
sportix  •  15 Noiembrie 2021, 12:23

Ne place, nu ne place, are dreptate *** asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Noiembrie 2021, 08:16

Uite ca Prunea mai vede si realitatea !

babin
babin  •  15 Noiembrie 2021, 06:34

Cum mah tocmai Prunea s-a gasit sa comenteze despre comportament si intors spatele echipei nationale??? Jena de om si praf fotbalist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează