FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0

FOTO Inedit! Cum arată tabla prin care "tricolorii mici" s-au automotivat înaintea partidei cu Țara Galilor, scor 2-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 22:33

România U21 a trecut de reprezentativa similară a Țării Galilor, scor 2-0, și e la un pas de EURO 2019. Înaintea meciului, în vestiar, elevii lui Rădoi au încercat să se automotiveze. 

Staff-ul i-a încurajat pe jucători să scrie pe tablă ceea ce simt. "De ce avem nevoie astăzi ca să câștigăm?" a fost provocarea lansată, iar printre răspunsurile micilor "tricolori" s-au numărat: "Ambiție, implicare, disciplină, goluri, unitate, muncă".

prima pagina

Printul n-a fost suficient, echipa a început slab partida și a controlat jocul abia după pauză, în urma intervenției pe care a avut-o Rădoi. Mirel i-a trezit pe jucători, ducând echipa la un pas de EURO 2019

Vezi și: ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0 // Mirel Rădoi, discurs emoționant: "Nu trebuie să ne mai fie rușine că suntem români!"

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Octombrie 2018, 08:44

Nu-i mai aduceti laude lui Radoi. Realizarile sunt ale copiilor care si-au scos sufletul pe teren din primul minut, nu din repriza a 2a. Voi ce meci ati vazut?

marius.bxl
marius.bxl  •  13 Octombrie 2018, 01:48

Fara ivan ca nu stie sa dribleze si cade pe jos ca si tanase al lui nea jiji

torque07
torque07  •  13 Octombrie 2018, 00:13

In primul rand felicitari tuturor tinerilor de la nationala si a stafului. Se vede ca e multa munca in spate si multa unitate. Nu vine nimeni fortat, nu vine nimeni sa creasca cota, ci vin pt a castiga, pt a lupta. De apreciat nu numai vicoria de azi care da intradevar inseamna calificarea, ci tot parcursul de la inceputul campaniei. Sunt mandru si sper ca nici unul din ei cu trecerea anilor sa se piarda pe drum.In al doilea rand trebuie neaparat cunoscuta contributia lui Hagi la aceasta echipa. Nu putem sa nu notam jucatorii trecuti pe la academie. Iar in al treilea rand, Puteti spune ce vreti, puteti sa ma contraziceti in ce fel vreti. O parte de contribitie o are si Burleanu. Si spun asta nu pt al ridica in slavi pe moldovean. Ci pt a amintii tuturor cei 25 de ani de conducere FRF doar in interes personal fara a ajuta, construi sau a se gandii la viitor. Si vorbim de oameni care au facut parte din fenomen, care stiu pe propria piele ce inseamna fotbalul. Si uite ca un nimeni fara experienta in fotbal a reusit cat de cat sa dea un ajutor fotbalului. Hai Romania!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează