FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

FOTO MM Stoica a fost prezent pe Naţional Arena alături de Jurgen Klopp » Îl transferă Dortmund pe Alex Maxim?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:04

Mihai Stoica a venit să vadă meciul România - Grecia pe Naţional Arena şi s-a întîlnit chiar cu Jurgen Klopp, antrenorul Borussiei Dortmund.

Managerul Stelei a şi făcut o fotografie cu marele antrenor al lui Dortmund, postînd-o pe pagina personală de facebook alături de mesajul: "Singurul motiv pentru care a meritat să merg la meci".

S-a speculat în ultima perioadă că Borussia Dortmund îl doreşte pe Alex Maxim, iar prezenţa lui Klopp confirmă acest lucru. Din păcate, evoluţia mijlocaşului ofensiv a lăsat de dorit împotriva grecilor, nu a ieşit în evidenţă prea mult pe durata celor 90 de minute.

Alex Maxim mai este dorit şi în Premier League, de Liverpool.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
ortega
ortega  •  20 Noiembrie 2013, 19:18

Ala cu ochelari arata ca scapat din parnaie , celalalt ... fugit de la Balaceanca ...

fantys
fantys  •  20 Noiembrie 2013, 17:31

Sunte-ti penibili!Stoica nu a stat langa Klopp,l-a vazut la pauza si a venit sa faca o poza cu el.Klopp a stat singur,eram pe acelasi rand la 4 scaune distanta.Dealtfel in min.78,neamtul a plecat

eyeswideopen
eyeswideopen  •  20 Noiembrie 2013, 14:35

Borussia îl pierde pe Lewa din vară, iar pe postul pe care joacă Maxim e oricum acoperită (țin să menționez că nu dau crezare zvonurilor conform cărora Reus va pleca), deci Klopp a fost în tribune pentru Mitroglou, nu pentru Maxim.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează