FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

FRF crede că România a fost la Mondiale în '84! Federaţia confundă turneele finale în noul colaj de la Casa Fotbalului

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

Federația a pregătit pentru Casa Fotbalului un nou colaj de imagini din istoria naționalei, în care confundă însă turneele finale.

Operațiunea de coafare a Casei Fotbalului, care a început prin eliminarea tuturor afișelor cu echipa națională, în special imagini din perioada Generației de Aur, e pusă de FRF pe seama unui rebranding.

Pe lângă mesaje mobilizatoare, pe pereții de la Mogoșoaia urmează să apară un alt colaj despre istoricul "tricolorilor", care conține însă două gafe memorabile!

Pentru Euro '84 vor fi folosite trei fotografii, sub care stă scris "Campionatul Mondial Franța 1984"! Adică, în viziunea actuală FRF, Mircea Lucescu, Iorgulescu sau Boloni au reprezentat România la un turneu care, de fapt, n-a existat!

În plus, imaginea cea mai mare a colajului este dedicată lui Euro 2016, turneul legat de "administrația Burleanu", intrat în istorie prin marea rușine a înfrângerii contra Albaniei, în timp ce performanței de la CM 1994, cu parcursul până în sferturile de finală, îi e rezervat un spațiu secundar, cu fotografii sensibil mai mici.

În plus, din decorul de la Casa Fotbalului au dispărut inclusiv tricourile înrămate ale jucătorilor legendari ai României, care se aflau în sala de mese!

panou

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sltworf
sltworf  •  25 August 2016, 18:43

RUSINE ! *** R. Bureleanu habar nu are de fotbal ! aceasta "re-decorare" e probabil un nou prilej *** ! *** ! AFARA cu INCOMPETENTII din fotbal ! Sa protestam civilizat - cu bannere potrivite - impotriva MAFIEI ce "conduce" fotbalul nostru !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  25 August 2016, 15:22

Ce pretenții să aibă orice om normal la cap iubitor de fotbal când îi vede pe nimuricii ăștia care conduc fotbalul românesc?Niciuna.La fel și eu,nu dau doi bani pe acești așa-ziși,,conducători''ai fotbalului românesc,iar pretenții pentru un fotbal curat și puternic din partea lor nu am,fiindcă știu că nu-l pot construi sub nici o formă.

sooos1ck
sooos1ck  •  25 August 2016, 11:45
Postat de zidane92 pe 25 August 2016, 09:04

Kim jong un isi da pumni in gura daca aude de burleanu! E incredibil ce-a facut acest *** din fotbalul romanesc!

Te-au furat Sandu si Dragomir toata viata si tu sari la Burleanu?!...ipocritule!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close