FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0

ROMÂNIA. Gabi Tamaș, mesaj fără milă pentru jucătorii umiliți de Norvegia: „Să nu mai îmbrăcați tricoul României! Vă convine ce arătați?”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 21:46 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 22:18

Fundașul Gabi Tamaș (36 de ani) a avut un mesaj dur pentru jucătorii României după înfrângerile cu Islanda (1-2) și Norvegia (0-4).

Fost coleg cu Mirel Rădoi la naționala României, fundașul lui U Cluj i-a criticat pe jucătorii convocați de selecționer pentru cum au evoluat în cele două partide.

„Probabil liga noastră este cam slabă sau foarte slabă. Şi din cauza asta nu mai ajung jucătorii la echipele mari, unde au jucat înainte. Este lipsă de valoare dacă jucătorii de la ora actuală din campionatul intern sau cei care se transferă nu se mai transferă cum era cândva.

Mirel Rădoi și-a asumat o vină... Eu spun că nu e vina lui... Dacă erau 11 jucători ca Mirel Rădoi pe teren era altceva. Cu echipe ca Islanda sau Norvegia trebuie să ne batem, nu să...  Eu mereu am fost naționalist. Mă doare că nu mai văd acea foame pentru fotbal. Eu, săracul de mine, și Tibi Ghioane am plecat de la Brașov și dormeam în sală la Rapid. Alergam ca nebunii ca să ajungem fotbaliști... Nu mai este acum foamea aia. Nici nu vreau să mă gândesc la ce este acum. Să fie sănătoși! Dacă lor le convine cum sunt şi cum arată, le urez baftă, sănătate”, a declarat Gabi Tamaș la TV Telekom Sport.

Întrebat ce mesaj are pentru cei care îmbracă tricoul României, Tamaș a avut o replică dură: „Să nu-l mai îmbrace! La asemenea rezultate, vă dați seama...”.

VIDEO Mirel Rădoi: „Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinţă. O ţară întreagă a suferit o umilinţă"

Citește mai multe știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Spovedania lui Anghel Iordănescu: „Mă provoci s-o spun: eu și Pițurcă am calificat România, dar am fost mizerabili!” + ce spune despre umilințele cu Islanda și Norvegia

Un fost internațional se revoltă după prestațiile României: „Umilințele astea nu sunt o surpriză! Ăștia suntem, cu ăștia defilăm”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
ionica007
ionica007  •  13 Octombrie 2020, 13:50

Ce am putea spune despre Tamas? ''Meseria mea este fotbalul'', asta cred ca este expresia care-l caracterizeaza... Pacat totusi, ar fi putut juca in ORICE echipa mare a lumii... A fost un mare jucator, care ajuns la 35 de ani INCA mai poate da lectii de fotbal celor mai tineri ca el. Este o vorba romaneasca plina de intelepciune:...''Fa ce spune popa, nu face ce face popa...''...Tamas a dovedit de-a lungul carierei sale ca este BARBAT, apoi fotbalist... Respect Tamas!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Octombrie 2020, 08:36
Postat de briceag pe 13 Octombrie 2020, 00:25

Sincer acum, mie nu imi place tragatorul asta la masea (si neprofesionist pe deasupra), dar cred ca si la 40 de ani daca-l trezesti noaptea din somn joaca mai bine decat "Tosca"! Ca sa nu mai zic ca nici Burca n-a rupt gura targului, si tinand cont ca Manea nu mai joaca la fel deloc, Gabi si pe dreapta era bun (a mai jucat fundas dreapta). Da' cred ca-i accidentat...

Mai zi și de restul. La mijloc pe cine punem? Hai că văd că te pricepi.

major
major  •  13 Octombrie 2020, 08:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close