FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

George Pușcaș, descumpănit după România - Muntenegru: „Avem și noi limitele noastre” » Cum explică umilințele din Liga Națiunilor: „Când cazi mental, e greu să te mai ridici”

George Pușcaș / Sursă foto: GSP +31   FOTO
George Pușcaș / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 00:41 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 00:49

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3. George Pușcaș (26 de ani), atacantul echipei naționale, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului din Giulești, pierdut de „tricolori” la scor de neprezentare. 

Pușcaș, cel care n-a reușit să înscrie nici în fața Muntenegrului, a încercat să explice scorul neverosimil al disputei din Giulești. „Avem și noi limitele noastre”, a fost concluzia deziluzionantă a vârfului.

George Pușcaș: „Niciodată nu mă gândeam că voi trăi o asemenea umilință”

„Niciodată nu mă gândeam că voi trăi o asemenea umilință. Nu e vorba doar de un meci, ci de ultimele noastre rezultate. E greu să găsești cuvinte în aceste momente. 

Noi chiar ne-am simțit bine la antrenamente, ne pregăteam bine... Chiar e greu să găsești o explicație când pierzi așa. Ambiție a existat, noi am vrut. Dar când iei gol și cazi mental, e greu să te mai ridici. De fiecare dată când primim o lovitură, suntem mult mai sensibili.

Ar trebui ca fiecare dintre noi să dăm totul când intrăm pe teren. Atât cât putem, că avem și noi limitele noastre. Nu putem să ieșim din această serie negativă. Ar trebui să ne uităm la noi și să găsim cât mai multe motive pentru a ne ridica și a încerca să reparăm ceva”, a spus Pușcaș, la Prima TV. 

Clasamentul actualizat în grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

FOTO / Toate imaginile surprinse în România - Muntenegru

+27 FOTO

VIDEO Atmosfera de la România - Muntenegru. Burleanu, contestat din nou de ultrași

Citește și alte știri despre naționala României: 

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Gică Popescu, nemilos cu „tricolorii”: „Păreau toți pe finalul carierei. Așteptau sfârșitul meciului, apoi retragerea din fotbal”

Edi Iordănescu, întrebat direct dacă pleacă de la națională: „Realitatea e că s-au strâns frustrări și adversități din trecut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alex0220
alex0220  •  15 Iunie 2022, 10:00

Sa nu mai vina la Nationala, se remarca doar prin penalty ratat.

necion
necion  •  15 Iunie 2022, 01:20

La ce fata ai cand alergi asa e si jocul tau puscase,praf si pulbere

necion
necion  •  15 Iunie 2022, 01:02

Uitati-va la ce moaca are cand alearga asta,daca asta are fata de om care stie ce sa faca cu mingea cand o are ne meritam soarta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează