FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV » Ce s-a întâmplat după meciul Germania - România

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 13:00 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 13:16

România a avut o prestație excelentă contra Germaniei, deși a pierdut, 1-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.
  • Fotoreporterul Raed Krishan și reporterul Viorel Tudorache, trimișii speciali GSP în Germania, transmit cele mai importante informații de la fața locului.

La finalul partidei de la Hamburg, cei 1000 de fani români prezenți pe stadion au fost mulțumiți de prestația elevilor lui Mirel Rădoi și au vrut să-i felicite pe jucători.

La ieșirea din stadion, câteva zeci de fani români s-au strâns în jurul autocarului pentru a-i aplauda pe „tricolori”, în ciuda înfrângerii. Suporterii s-au declarat mândri de modul în care România a jucat și au vrut să facă poze cu ei. 

Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au dat autografe fanilor, însă cel mai solicitat a fost Ianis Hagi, marcatorului unui supergol, care a a petrecut câteva momentele alături de suporteri, fără mască de protecție, pentru a face poze cu ei.

VIDEO  Jucătorii României, aplaudați de fani la finalul partidei cu Germania

Plecăm de aici fără niciun punct, obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. Normal că sunt dezamăgit! Când ai 1-0 la pauză, te gândești să ții de scor, să joci pe contraatac, să marchezi iar, după o fază fixă. Am avut șanse, dar n-am mai marcat. 

Când vii într-o deplasare de acest gen, e greu să scapi fără gol. Din păcate, am luat acel gol din fază fixă, golul doi, și am pierdut. Suntem triști, însă cred că avem un meci important luni și trebuie să ne concentrăm pe Armenia. 

Suntem o generație nouă, venim mulți jucători tineri la lot, ușor, ușor grupul devine mai puternic. Să stăm să ne lăudăm acum că am pierdut doar la un gol cu Germania, putem, dar depinde totul de rezultate, calificări. Avem foame de rezultate. Chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, putem să ne și apărăm, am arătat-o în seara asta 
– Ianis Hagi

Păstrăm șanse pentru baraj 

România mai are de disputat 3 partide, din care, teoretic, ar putea scoate 9 puncte. Primul este cu Armenia, în Ghencea, un duel crucial în ecuația calificării! Mai întâlnim până la finalul campaniei Islanda și Liechtenstein. Simplificând calculele, dacă Germania ar câștiga toate partidele, iar „tricolorii” ar aduna 9 puncte din celelalte 3 meciuri, suntem calificați la baraj.

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

Citește și: 

EXCLUSIV Dorinel Munteanu e convins: „Meritam un egal cu Germania. Batem Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”

Mesaj categoric după prestația României contra Germaniei: „Asta trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gigi.scula
gigi.scula  •  10 Octombrie 2021, 08:31

Bucuroși ca nu am pierdut la scor cu Germania... sa vedem ce ne umilește Armenia luni. Sa fim siguri ca stam și la mondialul asta acasă... bine ca nu se tine și asta n România..

caminero
caminero  •  09 Octombrie 2021, 19:23
Postat de Alex Alex pe 09 Octombrie 2021, 14:32

Nu stiu cat de mandru poti fi, dupa ce au avut doar 30% posesie si cred ca un singur sut pe poarta. Minute bune in sir nu puteau iesi cu mingea la picior din propria treime de teren (nu mai zic sa treaca de jumatate sau sa atace), nu a existat nici un atac construit cu cap, nici o presiune pe adversar - doar contraatacuri plapande, din care unul a mers. Am inscris un gol foarte frumos si nu am pierdut la scor , dar cam atat- nu cred ca acesta ar trebui sa fie un obiectiv de care sa te mandresti...Vedem luni ce va fi, aseara a fost Mercedes in viteza a treia vs. Dacia

Așa s-a întîmplat și la Italia - România 0-0 la Florența, în decembrie 1982, unde s-a închegat echipa lui nea Mircea. Cine știe, poate se alege ceva și de echipa care a intrat ieri în teren (minus ăia expirați desigur, vorbim doar de generația tînără).

brotberuf
brotberuf  •  09 Octombrie 2021, 18:42

Vai de capul vostru si al nostru!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează