FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP Trimișii GSP aduc ultimele informații din Germania: cum s-a lucrat la antrenamentul oficial al „tricolorilor”

Mirel Rădoi / Sursă foto: Alexandra Fechete +45   FOTO
Mirel Rădoi / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de , , - Publicat joi, 07 octombrie 2021 20:35 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 20:56

GERMANIA - ROMÂNIA. Tricolorii au efectuat în această seară, pe stadionul din Hamburg, antrenamentul oficial înaintea partidei cu nemții de vineri seară.

  • Vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, „tricolorii” dau piept cu Germania, la Hamburg. Fotoreporterul Raed Krishan și reporterul Viorel Tudorache, trimișii speciali GSP în Germania, transmit cele mai importante informații de la fața locului.
  • Luni, 11 octombrie, în Ghencea, tot de la 21:45, naționala primește vizita Armeniei. 
  • Partidele vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Elevii lui Rădoi s-au cuplat în perechi la primele exerciții de la antrenamente: Ianis - Răzvan Marin, Cristi Manea - Burcă, Keșeru - Cordea, Mihăilă - Moruțan, Nedelcu - Rațiu, Maxim - Toșca, Chiricheș - Albu, Mitriță - Bancu, Vlad Chiricheș - Dragoș Albu. 

În tot acest timp, cei patru goalkeeperi s-au pregătit în compania antrenorului Leontin Toader.

Sursă foto: Alexandra Fechete
+41 FOTO

La antrenament a participat inclusiv Dragoș Nedelcu, suspendat pentru partida din Germania, după cum federalii au anunțat abia astăzi. Fotbalistul Fortunei Dusseldorf e scos din circuit intră în calcule doar pentru confruntarea cu Armenia de luni seara.

Tototodată, selecționerul Mirel Rădoi și Alexandru Maxim, un fotbalist familiarizat cu fotbalul german, au acordat, pe gazon, interviuri postului nemțesc RTL.

Germania - România, pe o arenă care le trezește amintiri plăcute românilor

„Tricolorii” înfruntă Germania pe „Volksparkstadion”, o arenă de 57.000 de locuri, casa lui Hamburg, formație din liga a doua germană. Stadionul le trezește amintiri plăcute românilor

Pe 19 octombrie 1983, în prima manșă din turul 2 al Cupei Campionilor, Dinamo obținea, la București, cel mai strălucitor succes în cupele europene: 3-0 cu Hamburg, nimeni alta decât deținătoarea celui mai important trofeu continental la acea dată! La retur, nemții i-au învins pe „câini” cu 3-2, pe același „Volksparkstadion”

Râsete la antrenamentul nemților

Nemții au fost foarte destinși la antrenamentul oficial. La începutul celor 15 minute deschise presei, selecționerul Hansi Flick i-a împărțit pe jucători în trei grupe "cinci contra doi". În grupul experimentaților, din care au făcute parte Muller, Neuer, Rudiger, Sane sau Gnabry, s-a râs cu gura până la urechi.

Puștiul cu origini românești Karim Adeyemi (19 ani) a făcut încălzirea alături de Joshua Kimmich, Timo Werner și alți jucători din valul tânăr, Nico Schlotterbeck, Jamal Musiala, Kai Havertz și Florian Wirtz. 

Atacantul cu mama din Brașov și tată nigerian se comportă de parcă este de când lumea la naționala Germaniei. După 10 minute au început exercițiile cu mingea, sub comanda lui Hansi Flick, care au continuat în spatele porților închise.

„Au și ei punctele lor slabe” » Cum își motivează Rădoi jucătorii, înaintea „șocului” cu Germania + a răspuns dilemei momentului
GERMANIA - ROMÂNIA
„Au și ei punctele lor slabe” » Cum își motivează Rădoi jucătorii, înaintea „șocului” cu Germania + a răspuns dilemei momentului

În acest moment, după 6 etape din preliminarii, Germania conduce grupa, cu 15 puncte, fiind urmată de Armenia cu 11 și România cu 10.

Citește și alte știri despre naționala României: 

„Au și ei punctele lor slabe” » Cum își motiveză Rădoi jucătorii, înaintea „șocului” cu Germania + a răspuns dilemei momentului

Ilie Dumitrescu, bulversat înainte de Germania - România: „Nu cred că am mai văzut așa ceva vreodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doubleti
doubleti  •  07 Octombrie 2021, 21:31

Cicaldau????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează