FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / VIDEO Cosmin Contra s-a dus la vestiare și a vorbit cu elevii lui Rădoi: „Asta le-am transmis”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 21:32

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Selecționerul Cosmin Contra susține că a fost la vestiare și a vorbit cu jucătorii după semifinala „tricolorilor” mici pierdută cu Germania U21, scor 2-4, la Campionatul European.

 

„Dacă marca Pușcaș cu capul, alta putea fi soarta jocului. Echipa Germaniei a fost mai bună decât noi, trebuie să recunoaștem. Din ce am văzut eu, faultul la Ianis începe în afara careului.

Am fost la cabine și le-am transmis băieților că sunt extrem de mulțumit de ce am văzut la acest Campionat European. Astăzi au pierdut o singură repriză cu Germania. Sunt lucruri foarte pozitive. Trebuie să îmbunătățim anumite lucruri. Nemții cred că au stat mai bine fizic. Am reușit un European bun și au fost mai multe lucruri pozitive decât negative”, a declarat Cosmin Contra.

„E important că am adus lumea la stadion. Asta înseamnă că echipa națională intră din nou în inimile fanilor. Dacă ne-ar fi ținut curelele și în a doua repriză am fi jucat finala la acest European. Sper să scoatem și noi la naționala mare lumea în stradă și să umplem stadioanele la un turneu final” Cosmin Contra

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
0kay
0kay  •  28 Iunie 2019, 15:08

Cosmin ai gresit echipa. Vezi ca a ta ,nici macar nu se xalifica ,spune le acolo ce si cum ,lasa i pe astia , ca au antrenor. Si tot cu aia vezi sa nu ajungi in vreo finala ,la cat esti tu de bun .

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iunie 2019, 01:19
Postat de ray51 pe 27 Iunie 2019, 22:00

Cosmine, Ianis a facut fault in careu. Nemtii ne-au egalat prea repede la 2. De aici a pornit declinul. In sfarsit, asta-i viata, iar acesti baieti au suficient timp sa ne arate cine sunt.

Dacă era Ivan....adio Natională, dar la Ianis e ok, e Sucă a lu' tata...

ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 22:00

Cosmine, Ianis a facut fault in careu. Nemtii ne-au egalat prea repede la 2. De aici a pornit declinul. In sfarsit, asta-i viata, iar acesti baieti au suficient timp sa ne arate cine sunt.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează