FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi a fost întrebat despre dialogul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: „Nu vreau să fac bârfă la televizor”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 07:45 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 09:29

Antrenorul Farului Constanța, Gică Hagi (58 de ani), a comentat gestul făcut de Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul naționalei României, acela de a-l suna pe Gigi Becali, patronul FCSB. 

Luni dimineață, a doua zi după victoria României cu Andorra, scor 4-0, finanțatorul roș-albaștrilor l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce fostul antrenor de la FCSB precizase că Darius Olaru (25), mijlocașul vicecampioanei, nu a fost inclus în lot din cauza unei accidentări. Becali chiar i-a sugerat jucătorului să renunțe la echipa națională. 

FCSB schimbă liniile » Doi jucători țintiți pentru iarnă + omul lui Becali pleacă iar în Africa de Sud!
FCSB
FCSB schimbă liniile » Doi jucători țintiți pentru iarnă + omul lui Becali pleacă iar în Africa de Sud!

Între timp, Gigi Becali și Edi Iordănescu s-au împăcat, după ce selecționerul l-a sunat pe patronul FCSB și i-a prezentat exact care este situația. 

Întrebat despre acest subiect, Gică Hagi a spus că nu poate comenta un astfel de caz, având în vedere că nu are prea multe date în legătură cu ce s-a întâmplat. 

Gică Hagi a evitat să vorbească despre dialogul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: „De ce mă întrebați pe mine?”

„De ce mă întrebați pe mine? Fiecare are propriul lui stil, întrebați-l pe Edi (n.r. - Iordănescu). Eu nu pot să comentez acest gen de reacții. 

Fiecare face ce își dorește, eu nu pot să spun. Eu văd într-un fel lucrurile și nu vreau să creez polemică. Când o să fiu eu implicat, probabil o să vă spun ceva.

Nu am elemente să vă spun ce s-a întâmplat, nu știu ce s-a întâmplat. Nu vreau să fac bârfă la televizor. Nu pot să dau un răspuns dacă nu cunosc detaliile”, a afirmat Gică Hagi, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. România - Andorra » Edi Iordănescu, mesaj puternic: „O să-i apăr pe acești băieți chiar și când nu o să mai fiu selecționer”

Citește și: 

Gică Hagi, prima ieșire după meciurile cu Belarus și Andorra: „Trebuie să fim conștienți de un lucru!” + unde îl vede jucând pe Ianis

Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (3)
luigi_nb
luigi_nb  •  19 Octombrie 2023, 15:15
Postat de parachioara5 pe 19 Octombrie 2023, 09:43

...ce ne intereseaza ce spune licentiatul asta ?...el nu stie nu cunoaste el munceste pe tarlalele patriei cu rezultate cunoscute de toata lumea ...

echipa campioana cu al saselea buget din tara? jumatate cat prazarii tai?

parachioara5
parachioara5  •  19 Octombrie 2023, 12:18

...dar unde vrei sa faci barfa ?...pe stadion ?

parachioara5
parachioara5  •  19 Octombrie 2023, 09:43

...ce ne intereseaza ce spune licentiatul asta ?...el nu stie nu cunoaste el munceste pe tarlalele patriei cu rezultate cunoscute de toata lumea ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează