FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

Gică Popescu, discurs dur la pauză: „Nu se poate așa ceva, nu așa se câștigă în fața Muntenegrului”

Articol de , , , - Publicat sambata, 04 iunie 2022 22:48 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 22:58

Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al naționalei României, nu concepe ca „tricolorii” să nu câștige grupa de Liga Națiunilor, una din care mai fac parte reprezentativele Muntenegrului, Finlandei și Bosniei. 

  • Muntenegru - România, meci din prima etapă a Ligii Națiunilor, se joacă azi. Partida este programată de la 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Podgorica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Muntenegru cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

La pauza partidei de la Podgorica, Gică Popescu a criticat strategia aleasă de Edi Iordănescu, considerând că „tricolorii” ar trebui să aibă mai mult curaj în fața unui adversar de calibrul Muntenegrului. 

Protagonist în programul de meci, Radunovic le-a dezvăluit muntenegrenilor slăbicunea „tricolorilor”: „E o oportunitate”
Muntenegru - România
Protagonist în programul de meci, Radunovic le-a dezvăluit muntenegrenilor slăbicunea „tricolorilor”: „E o oportunitate”

„Am arătat foarte rău. Sper ca abordarea să fie diferită după pauză. Dacă ne vom retrage ca în prima repriză, mi-e teamă că pericolul să pierdem meciul este foarte mare. 

M-a deranjat foarte mult abordarea în fața unei echipa ca Muntenegru. Nu pot să cobor cu toată echipa și să aștept un contraatac. Dar cum să contraatac, dacă extremele coboară la nivelul fundașilor? Mă uit în față și cu cine să joc? E doar Tănase. 

Nu se câștigă meciul cu 4-1-4-1 în fața celor din Muntenegru! Trebuie să mergem peste ei. Noi am intrat în careul lor prima dată în minutul 40”, a spus Gică Popescu, la Prima TV.

Gică Popescu: „Ce adversari să ne mai rugăm să avem?”

Înainte partidei, Gică Popescu nu concepea ca „tricolorii” să nu domine naționala Muntenegrului.

„Niciodată nu voi putea să accept că fotbalul românesc a decăzut în așa hal încât să nu câștigăm o astfel de grupă. Pe cine să ne mai rugăm să avem adversari? Insulele Feroe, Andorra și Liechtenstein? Atunci am fi favoriți? 

Indiferent de selecționer, de orice, trebuie să fim favoriți în această grupă! Azi câștigăm cu 2-1. Nu am mai fost de mult atât de optimist. Indiferent de cum ar arăta Muntenegru, nu are cum să fie favorită în fața noastră!”, a spus Gică Popescu, la Prima TV, cu câteva minute înaintea meciului de la Podgorica.

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45, Podgorica (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Edi Iordănescu, avertisment pentru „tricolori”: „S-a terminat cu fotbalul boem!

Citește și alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România: „Toți se gândesc la vacanță, n-are sens!”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  05 Iunie 2022, 02:33

Gica Popescu a antrenat vreo echipa? Comenteaza in calitate de ce? Cumva de cel mai slab jucator de la campionatul mondial din 94 ? Nu stiu de ce nimeni nu are curajul sa spuna ca Gica Popescu, de fel un mare jucator, a fost una din foarte putinele verigi slabe de la mondialul din 94. Nu ma refer doar la faptul ca golul lui Andersson e mai intai al lui si apoi al lui Prunea. Ma refer la intreaga sa prestatie. Domnul Gica Popescu ar trebui sa ii pupe mainile lui Anghel Iordanescu pentru faptul ca l-a tot titularizat la acel mondial. Rautatea dlui Gica Popescu fata de Anghel iordanescu si de tot ce tine familia Iordanescu e vizibila acum. Caracterul lipsa iese la suprafata. Abia astepta momentul, doar fiindca are el de platit nu stiu ce polite cu Iordanescu. De ce nu a fost la fel de vehement cu amatorismele lui Radoi? De cand aceasta brusca preocupare pentru soarta echipei nationale din partea yesmanului de la Farul? Da, nationala a facut un joc execrabil, dar sa iesi sa o ataci in halul asta la pauza, tu care ai dormit in șoșoni in sfertul din 94 si care nu ai avut sange in instalatie la penaltyuri sa executi o lovitura, de mare lider al generatiei ce erai, arata inca o data ca de fapt esti un zero barat domnule Gica Popescu, ca si caracter. Vrei sa vina Hagi sa antreneze? Ce crezi? I a fost propus, dar fost las, ca intreaga ta generatie.

Tikuletz
Tikuletz  •  04 Iunie 2022, 23:45

Cred ca echipa asta pierde si barajul pentru liga I, d-apoi sa mai joace peste granita. Elegant ar fi ca o persoana cu raspundere le dea un an de pauza, timp de gandire pentru cine are asemenea aptitudini daca mai merita sa cheltuim pe deplasari, echipamente, antrenori.

emy114
emy114  •  04 Iunie 2022, 23:36

Ce mai cauta aceste epave gen Alibec, Maxim, Mitrita in echipa Romaniei . Nu au dovedit niciodata. Chiar daca ar vrea nu pot. Curatenie, asta e cuvantul potrivit, necesar si oportun .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează