FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gică Popescu: "Nu cred că peste noapte naţionala Ungariei s-a dezvoltat într-atît încît să ne fie teamă de ea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 17:02

Fostul internaţional Gică Popescu speră ca naţionala lui Victor Piţurcă să treacă cu brio examenul de maturitate şi să ia 3 puncte în meciul pe care îl dispută în această seară, contra Ungariei, de la 21:30, în direct la TVR1 şi liveTEXT pe GSP.RO, partidă contînd pentru preliminariile CM 2014.


"Este un meci extrem de important pentru că atît noi, cît şi Ungaria ne batem pentru locul 2. Este un prim examen de maturitate al acestei generaţii.

Din punctul meu de vedere, un stadion fără spectatori este un stadion neutru şi nu cred că peste noapte echipa naţională a Ungariei s-a dezvoltat într-atît încît să ne fie teamă de ea", a spus fostul căpitan al Barcelonei la Dolce Sport.

Popescu nu ia în calcul un eşec contra maghiarilor: "Doamne fereşte de o înfrîngere. Nu cred că vom pierde la Budapesta. De ce să nu ne gîndim şi la primul loc?"

Nu rata, de la ora 23:00, pe GSPTV, o emisiune specială moderată de Costin Deşliu, în care invitat este Corneliu Vadim Tudor. Cei doi vor discuta "la cald" meciul Ungaria-România.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
takeiteasy
takeiteasy  •  22 Martie 2013, 12:31

Popescu: pentru Craiova nu mai insemni nimic!

takeiteasy
takeiteasy  •  22 Martie 2013, 12:30

IUDA! Popescu=IUDA Esti un alt becaliot in cautare de "putere" Popescu la puscarie !

thebluestlion
thebluestlion  •  22 Martie 2013, 10:40

De ce sa nu ne gandim nea Gica? Simplu, pentru ca ne-am invatat cu esecul si dezamagirile :(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează