FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Gică Popescu ştie cine îi poate lua locul la «naţională»: "Îmi place foarte mult Gardoş de la Steaua"

Florin Gardoş s-a accidentat la antrenamentul de ieri şi este incert pentru jocul de marţi, contra Albaniei
Florin Gardoş s-a accidentat la antrenamentul de ieri şi este incert pentru jocul de marţi, contra Albaniei

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 22:43

Gică Popescu a mărturisit la "Recursul Etapei" de la GSP TV care este fotbalistul pe care îl apreciază în mod deosebit la momentul actual.

Gică Popescu a mărturisit la "Recursul Etapei" de la GSP TV care este fotbalistul pe care îl apreciază în mod deosebit la momentul actual.

"La Barcelona am fost şi căpitan de echipă, acolo am cîştigat primul titlu european. Mi-am spus că, pentru a fi un fotbalist adevărat, trebuie să joc la un turneu final şi să cîştig un trofeu european. Am cîştigat două. La Galata Cupa UEFA a fost ceva incredibil, apoi am reuşit să ne adjudecăm şi Supercupa Europei.

Nu vreau să dau nume pentru urmaşii mei, pentru că s-a ales praful de fiecare dată cînd s-a spus că unul sau altul sînt viitorii Hagi sau Popescu s-a ales praful de ei. Însă un jucător care îmi place foarte mult este Gardoş de la Steaua", a spus Gică Popescu la "Recursul Etapei", la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
plischi
plischi  •  10 Octombrie 2011, 10:26

dupa ce se linge singur - "am fost, am facut, am dres", de parca nu stim ca n-a fost decat umbra lui hagi - mai arunca si perla asta cu gardos.

dinnobolique
dinnobolique  •  10 Octombrie 2011, 07:57

Nu stiu de ce face reclama la un jucator de Divizia B, doar pentru ca e la Steaua? Pentru ca vrea cineva sa dea o teapa cu el? Daca era bun la 22 de ani era plecat afara, se interesa cineva de el! O sa fie noul Radoi in materie de transferuri :) Unde il vedeti peste 3 ani? La Steaua! Radu Stefan la aproape 25 deani are 100 de meciuri in Serie A la Lazio! La 21 de ani l-a transferat Lazio! Pe descultul asta de Gardos care nu are nimic in afara de fizic, 1.95m, nu o sa il transfere decat Gigi imaginar pe la nu stiu cate echipe cum facea cu Radoi! Prea se face reclama la unii care nu au in comun cu fotbalul gen Gardos sau Tanase! De aia e Steaua pe locul ala, de buni ce sunt jucatorii!

beeswax106
beeswax106  •  10 Octombrie 2011, 07:52

tot respectul pentru el dar cred ca Popescu asta e senil

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close