FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Gică Popescu susține decizia luată de FRF: "Lasă-i să țipe"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 17:56

Gică Popescu a vorbit despre decizia luată de FRF, prin care echipele din Liga 1 vor trebui să aibă la startul meciurilor doi jucători sub 21 de ani începând cu sezonul 2018-2019. 

"Regula jucătorului sub 21 de ani este un lucru bun. Eu, în 2014, aveam în plan să impun doi. Sunt de acord cu decizia de a introduce încă un fotbalist sub 21 de ani din sezonul viitor. Da, patronii de club vor țipa. Lasă-i să țipe! Ești pus la FRF ca să iei decizii.

Oamenii trebuie să bage bani în centrele de copii și juniori și așa vor face performanță. Să nu mai aducă jucători străini expirați care să fie plătiți cu sute de mii de euro pe an. Dacă CFR Cluj baga banii pe care îi dă lui Julio Baptista în pepinieră, nu credeți că în trei ani scotea un jucător bun? Eu cred că da.

Aducerea lui Baptista pe un salariu de 50.000 de euro pe lună mi se pare o greșeală managerială majoră", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: Gică Popescu a oferit cele mai noi detalii despre EURO 2020 » Cum se va face legătura cu aeroportul Otopeni + situația stadioanelor Ghencea, Dinamo și Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Septembrie 2018, 10:58

De cand la CFR "batranii" (Deac ,Culio,Hoban, Djokovici) sunt accidentati sau nu!!!!!,iar in locul lor joaca Bordeianu,Paun, Ionita ,Mailat , CFR o duce din succesuri in ...succesuri.

florar
florar  •  18 Septembrie 2018, 20:18
Postat de sibelius pe 18 Septembrie 2018, 19:44

Au facut ceva super-experimentatii de la CFR?

Uiti totusi ca in meci direct Viitorul nu a vrut sa ajunga la poarta CFR in ultima etapa? Daca ai uitat cauta cronica meciului...

torque07
torque07  •  18 Septembrie 2018, 20:13

Romanu Gica contra. daca zicea ca regula U21 e o tampenie erau aceleasi comentarii :))) ia uite si la asta..bai ovidiu nu mai posta ma comentarii ca te faci draq de ras ...de fiecare data cand lasi un comentariu din 5 cuvinte spui 8 prostii. :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close