FOTBAL  »  NATIONALA  »  EMISIUNE

Gică Popescu: "Vom aduce multe nume importante la retragerea Generaţiei de Aur"

Gica Popescu
Gica Popescu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 21:45

Gică Popescu a intrat în direct prin telefon la emisiunea "Contraatac" şi a vorbit, împreună cu Gică Hagi, despre organizarea unui meci de retragere a Generaţiei de Aur.

"De un an vorbim despre Retragerea Generaţiei de Aur. Vrem să facem un meci, iar terminarea Naţional Arena este prilejul cel mai potrivit. Este un stadion care poate să găzduiască un astfel de eveniment. Este greu să mai jucăm chiar şi amicale pentru că unii dintre noi au început deja să facă burtă. Dorim să fie o sărbătoare a sportului. Noi încercăm să aducem multe nume importante la acel meci pentru a face un spectacol frumos", a spus Gică Popescu la GspTv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo1990
dinamo1990  •  08 August 2011, 23:34

Cu un meci dinasta ar fi trebuit sa se faca inaugurarea Stadionului National. Dar looseri astia abia s-au tiganit sa aduca Argentina si pana la urma a iesit un mare rahat.

eugenpan
eugenpan  •  08 August 2011, 23:06

Domnule Popescu,ce retragere???Ati castigat voi vreodata ceva si noi nu stim?? plecati, ma, palicarilor cu generatia voastra de loseri..Romanii intodeauna au plecat cu coada intre picioare de la campionate mondiale si europene..

costacurta
costacurta  •  08 August 2011, 22:38

de astfel de meciuri ne este dor, asteptam cu nerabdare, vom fi acolo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează