FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA U16

Ianis Hagi e pregătit pentru debutul în Liga 1 » Care sînt echipele pentru care i-ar plăcea să evolueze

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 16:48

Aflat în cantonament cu selecţionata antrenată de Florin Răducioiu, Ianis Hagi s-a declarat încîntat de revenirea la "naţională", cu care se pregăteşte de calificările pentru campionatul european.

Într-un interviu pentru GSP TV, Ianis şi-a exprimat dorinţa de a face pasul în L1 şi a părut surprins de efectele pubertăţii care l-au lovit în ultima vreme.

"Nu semăn cu tata!"
Puştiul lui Hagi a explodat fizic în ultimul an, reuşind deja să-l ajungă la înălţime pe tatăl său: "Dacă anul trecut aveam 1,66...acum am 1,72. Doctorii mi-au spus că o să mai cresc pînă la 1.80! Nu semăn cu tata, am construcţia mamei"

"Doar Steaua şi Viitorul!"
Întrebat dacă vrea deja să debuteze în primul eşalon, Ianis a părut stăpîn pe forţele proprii: "Aş putea. Din România vreau să joc doar la Steaua şi Viitorul. Vreau cît mai repede în Champions League! Aş trece şi pe la Galatasaray doar m-am născut la Istanbul, am echipa în suflet!"

"Ştiu doar că e nevinovat!"
Ianis s-a arătat puţin deranjat cînd a fost întrebat despre verişorul său Nicolas, fiul lui Gică Popescu: "Nu vreau să intru în detalii, e un lucru sensibil! Am vorbit cu el şi e în regulă! Ştiu doar că Popescu e nevinovat"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
roadster1988
roadster1988  •  18 Martie 2014, 08:27
Postat de andrew_cowboy pe 17 Martie 2014, 18:19

dar a raspuns f matur

este inteligent ca tac"su...a mostenit gene ca lumea...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Martie 2014, 20:46

bine ba gogule, asa sa faci..)

andrei_30
andrei_30  •  17 Martie 2014, 19:38
Postat de dash.berlin pe 17 Martie 2014, 18:41

Presimti prost taranule :) Mai intai urmareste-l si apoi da-ti cu parerea.Pe zi ce trece acest forum se umple din ce in ce mai tare de hateri t/ampiti care halesc maro fara oprire.

Ce viteaz esti ascuns in spatele tastaturii asa-i? Ca orice pustan la pubertate care spera sa ii creasca cat mai repede paula si parul pe piept.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează