FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

Ianis Hagi, pedepsit de Rădoi după declarațiile din Norvegia! Ce decizie a luat selecționerul

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost lăsat pe banca de rezerve de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciul cu Austria din Liga Națiunilor.
Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost lăsat pe banca de rezerve de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciul cu Austria din Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 20:32 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 20:45

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost lăsat pe banca de rezerve de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciul cu Austria din Liga Națiunilor.

Rădoi l-a pus la punct pe Ianis Hagi în conferința de presă premergătoare duelului cu Austria, după ce mijlocașul ofensiv s-a plâns în urma meciului cu Norvegia - scor 0-4 - că nu mai poate face diferența dacă aleargă 3-4 minute doar pentru a recupera mingea.

Selecționerul „tricolorilor” a decis acum să nu-l titularizeze pe Ianis în confruntarea de la Ploiești. În mandatul lui Rădoi, fotbalistul lui Rangers a prins echipa de start în două partide până acum: 1-1 vs. Irlanda de Nord și 0-4 vs. Norvegia.

Gazeta are raportul de joc » Ianis Hagi, ZERO în Norvegia! Cifrele îi dau dreptate lui Mirel Rădoi

România - Austria, echipe de start

ROMÂNIA: Tătărușanu – Bălașa, Burcă, Toșca, Bancu – Maxim, Marin, Stanciu - Deac, Alibec, Mitriță
Rezerve: Niță, Lazar – Crețu, Manea, Cicâldău, Pușcaș, Keșeru, Hagi, Iancu, Camora
Selecționer: Mirel Rădoi

AUSTRIA: Pervan - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Schopf, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner - Gregoritsch, Schlager
Rezerve: Lindner, Siebenhandl - Schaub, Posch, Grbic, Kalajdzic, Grillitsch, Ranftl, Trimmel, Holzhauser, Onisiwo, Monschein
Selecționer: Franco Foda 

VIDEO Mirel Rădoi, despre Ianis Hagi „Dacă nu-ți place să ții mingea când o ai, atunci aleargă după ea"

Când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. 

Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer, probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine

Ianis Hagi, după Norvegia - România 4-0

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gică Hagi le-a vorbit austriecilor despre Ianis înainte de meciul din Liga Națiunilor: „Stilul lui se aseamănă cu cel al lui Zidane”

Strategia FRF, criticată după ratarea EURO: „Vrem să ne calificăm imediat pentru bani! Cei de acolo se gândesc «Să ne fie bine nouă»”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
lionforever
lionforever  •  14 Octombrie 2020, 23:57

Ianis hagi e un jucator de fotbal limitat forțat de tatăl său sa se faca fotbalist. Putea avea viitor in alt domeniu, pentru fotbal nu-l recomandă nimic.

vladutz13
vladutz13  •  14 Octombrie 2020, 22:02

Pai pentru declaratii sau pentru cum a jucat?? A pierdut o caruta de mingi, cred ca doar el este responsabil pentru vreo 5 contraatacuri periculoase... Era evident ca o sa fie rezerva, sa spuna mersi ca nu a fost scos din lot

10arecare
10arecare  •  14 Octombrie 2020, 21:35

Sa ii fie rușine lui Hagi. Sa nu uite ca cu el SELECȚIONER ne-a eliminat marea echipă a Sloveniei. SA NU UITĂM TOTUȘI.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează