FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu reacționează după excluderea lui Alex Mitriță de la națională: „Dacă nu iei o decizie, vine alt jucător și face la fel”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 20:21

Ilie Dumitrescu, fost intrenațional, a reacționat după dezvăluirea că mijlocașul Alex Mitriță, 24 de ani, a fost exclus din naționala României de selecționerul Cosmin Contra.

„Nu știu speța, dar în momentul în care ai un comportament și ieși în decor cu un dialog care pune staff-ul în dificultate trebuie o măsură. Dacă nu iei o decizie cu jucătorul acela, va veni și un alt jucător care să facă la fel. Nu este bine că ești înlocuit la pauză, dar dacă nu te simți confortabil, încerci ca la antrenamente să dai mai mult pentru următorul meci. Dacă nu te-ai antrenat cum trebuie, grupul simte și reacția lui Contra mi se pare normală, dacă lucrurile s-au întâmplat chiar așa

Mitriță este un jucător cu calități foarte bune. Pe mine mă surprinde că nu apar și reușitele la echipa națională. A fost convocat datorită evoluțiilor foarte bune de la Craiova și după transferul lui New York City”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

E corectă decizia lui Contra?

DA
NU

Citește și:

Alexandru Mitriță INTERZIS la națională: „Cât oi fi eu selecționer, tu nu mai joci!” » Motivul real pentru care a fost exclus de Cosmin Contra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
chromophobia
chromophobia  •  29 Martie 2019, 11:32

Banel ar juca si acum mai bine ca Mitrita.Tot viteza si dribling intr-o parte ar face.Asta am vazut la Mitrita.Viteza stanga si dadea mingea in dreapta,l-au analizat suedezii doar din greseala pe vreun post american la rezumate

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  28 Martie 2019, 23:28
Postat de Nicolae Grecu pe 28 Martie 2019, 23:10

Ilie are perfectă dreptate. Iar Mitriță dacă nu învață să și paseze, tehnica și viteza lui sunt inutile.

Nu doar că Ilie are dreptate,dar el "subordonează " orice interlocutor,unde mai pui că are și o groază de "fani"?Lăsând gluma la o parte,el a fost un bun jucător și în unele momente ale carierei a avut niște realizări notabile,dar hai să fim totuși serioși. A avut destule posibilități să și arate "priceperea" in ale tacticii iar rezultatele l au contrazis puternic,au fost cel mult mediocre.Drept urmare,domnul meu,chiar nu pot să iau de bun ceea ce spune un om care nu a reușit să demonstreze ceva concret intr un domeniu pe care a ajuns să l comenteze și să și exprime parerile.Nu doresc să conving pe nimeni de nimic,pur și simplu cred că ar fi timpul să nu mai privim acolo unde nu există garanția valorii.Si mai mult de atât,să încercăm să ne însușim alte modele,cele de la care chiar putem învăța să construim ceva solid.Oare ce ar putea să le spună acești "antrenori"?Nimic,cu siguranță, pentru că pur și simplu nu dețin "bazele"acestei meserii extrem de dificile și frumoase in același timp.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  28 Martie 2019, 23:22
Postat de Nicolae Grecu pe 28 Martie 2019, 23:10

Ilie are perfectă dreptate. Iar Mitriță dacă nu învață să și paseze, tehnica și viteza lui sunt inutile.

ooo sal`tare nenicule :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează