FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Încă o şansă » Marica, Bourceanu şi Tănase pot marca primul gol pe Naţional Arena în Steaua - Schalke

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 16:01

Prima partidă disputată pe Naţional Arena, România - Franţa (0-0), n-a adus nici un gol.

Cel mai aproape a fost Bănel Nicoliţă, noul jucător al lui Saint Etienne, care a şutat de două ori periculos din lovitură liberă spre poarta lui Hugo Lloris. Marica putea înscrie şi el, după o pasă excelentă a lui Bogdan Stancu la 6 metri, dar a fost blocat în ultimul moment de Eric Abidal.

Trei dintre "tricolori" vor avea ocazia să îşi ia revanşa joia viitoare în cea de-a doua partidă care se va disputa pe Naţional Arena, Steaua - Schalke. Cristi Tănase şi Alex Bourceanu vor să devină eroi pentru "roş-albaştrii", în timp ce Marica, atacantul nemţilor vrea ca primul gol de pe noul stadion să fie primit de Tătăruşanu.

Partida dintre Steaua şi Schalke are loc joia viitoare, de la ora 22:05, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
adrian550
adrian550  •  07 Septembrie 2011, 22:07

SHALKE IN DEPLASARE JOACA FOARTE PROST, CRED CA SI IN MECIUL ASTA VA FI 0-0

mieusa
mieusa  •  07 Septembrie 2011, 21:28

Iar gresiti: Nimai Bourceanu si Tanase.

imperator
imperator  •  07 Septembrie 2011, 21:18
Postat de saviola2_8 pe 07 Septembrie 2011, 20:13

avortatu` ala , kktu` ala the_cezar e dinamovist! nu e cfr`ist e doar un pretext.Mai sunt si cfr`isti care urasc steaua insa o frustrare de dinamovist se simte de la o posta.E un copil de 20 de ani care aa scapat pe net i`a dat voie mami si se simte liber.Singurele lui motive de fericire dupa ce stie ca dinamo este si va fi mereu in spatele stelei la orice este sa jigneasca steaua , el asta face si incearca si spera la orice meci ca steaua sa ia bataie asta e motivul vietii lui, putem spune ca el traieste pentru steaua:) cand mai pierde steaua atunci e si el fericit in rest de alte echipe nu`i prea pasa cktului ambulant.El tine cu oricine joaca steaua.

cum ai inteles tu ca El , ungurul , e dinamovist ? E fostul denethor , fan al Tg M si mai nou al rapidului si CFR-ului !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează