FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA

INSULELE FEROE - ROMÂNIA // Nicolae Stanciu, despre problema retragerii sale: „I-am spus lui Contra că ar fi mai ok să nu vin la națională”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 17:48

Nicolae Stanciu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a oferit declarații la sosirea în România cu prilejul meciurilor echipei naționale din preliminariile Campionatului European 2020.

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Stanciu, fotbalist care activează în acest moment pentru Slavia Praga (Cehia), a abordat subiectul retragerii sale de la echipa națională a României, idee pe care a luat-o serios în calcul în urmă cu câteva luni.

„Pentru mine a fost o perioadă grea în luna mai, știam ce se întâmpla la națională, pentru că lumea ne-a criticat atât pe mine, cât și pe Mitriță. A fost o discuție cu domnul Contra și i-am zis că ar fi mai ok să nu mai vin la națională, atât timp cât voi rămâne în Arabia. Nu am vrut să mă retrag de la națională.

Știam că lumea îl va critica dacă mă va chema pe mine din Arabia și pe Mitriță din America. Eu îmi doream foarte mult să plec de acolo. Arabii nu-mi răspundeau la telefon, eram supărat și stresat, îmi doream foarte mult să revin în Europa. Dacă rămâneam acolo, pentru mine era clar că nu aș mai fi venit, pentru că lumea critica selecția și nu am vrut să-i fac probleme nici dânsului, care m-a ajutat foarte mult”, a spus Stanciu.

3.500.000 €este cota de piață a lui Stanciu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.de

De altfel, selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) a abordat această situație joi: „După dubla cu Norvegia şi Malta, tot drumul am stat cu Stanciu pentru că m-a rugat să vorbesc cu el şi mi-a comunicat că vrea să renunţe la naţională. Mi-a spus că nu vrea să creeze probleme echipei naţionale, că iubeşte foarte mult echipa naţională şi că vede că nu e iubit şi că mă pune într-o situație proastă, că eu îl chem şi el nu dă randamentul aşteptat. L-am convins cu greu să aştepte. Intra în vacanţă, se căsătorea. Era foarte decis", a afirmat Contra.

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

Dezbatere GSP » Florinel Coman și Dan Nistor? Ce facem cu Mitriță? Fii selecționerul României: care ar trebui să fie primul 11 cu Insulele Feroe?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
catalynn
catalynn  •  08 Octombrie 2019, 09:04

Cum bai Contra bai, a vrut caraghiosul asta, sa se retragă de la Nationla, cea mai onorabila decizie pe care probabil o lua in toată cariera lui,și tu nu l-ai lăsat!? Rusine bai, RUSINE! Te credeam om serios, însă se pare ca m-am înșelat .... :-(

fairplayromania
fairplayromania  •  08 Octombrie 2019, 03:20
Postat de neneafane pe 07 Octombrie 2019, 20:50

În afară de randamentul lui mai slab la echipa națională, mai e un motiv pt. care ar fi vrut să se retragă, și anume acela că maradona din Carpați a forțat titularizarea lui Ianis în detrimentul său . Dar nu-i nimic o să jucam cu Bambi coordonator și o sa-i rupem pe toti, ce să mai facem noi cu Stanciu, un ratat..nu-i așa.

Ai dreptate, e un ratat.

neneafane
neneafane  •  07 Octombrie 2019, 20:50

În afară de randamentul lui mai slab la echipa națională, mai e un motiv pt. care ar fi vrut să se retragă, și anume acela că maradona din Carpați a forțat titularizarea lui Ianis în detrimentul său . Dar nu-i nimic o să jucam cu Bambi coordonator și o sa-i rupem pe toti, ce să mai facem noi cu Stanciu, un ratat..nu-i așa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează