FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Intervenţie bizară: "Propun alţi doi candidaţi!" » Cine e personajul care a cerut amînarea alegerilor FRF

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 12:38

Reprezentantul clubului Progresul, Tiberiu Iacov, a surprins azi în Adunarea Generală cerînd amînarea alegerilor.

Motivul invocat de Iacov este ieşirea din cursă a lui Gică Popescu, iar în acest caz ar trebui să se încrie în luptă un alt membru al Generaţiei de Aur:

"Trebuie să observăm că Gică Popescu a reprezentat o echipă, vă spune ceva Generaţia de Aur? Faptul că s-a întîmplat ce s-a întîmplat, nu înseamnă că nu putem amîna alegerile, avînd în vedere că acesta este punctul principal al Adunării Generale şi să le dăm o şansă celor din Generaţia de Aur. Cred că Generaţia de Aur are dreptul să dea un om la şefia Federaţiei. Sînt oameni de anvergură, cel puţin doi: Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi, care au de ce să se implice".

Iniţiativa lui Tiberiu Iacov este surprinzătoare, el fiind fratele lui Constantin Iacov, fostul preşedinte al clubului FC Naţional. Iacob s-a luptat cu Mircea Sandu la alegerile pentru FRF şi l-a atacat sistematic pe "Naş" în ultimii ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
bibiloiu
bibiloiu  •  05 Martie 2014, 18:37

Idiot ca intotdeauna , ca asa l-a caccat barza ......................ba cretinule , ai auzit de regulamente ??????????????????????

solomon_i
solomon_i  •  05 Martie 2014, 15:10

Eu ii dau dreptate lui Iacov. Dar... asta de cine a fost impins in fata ? Oare cui ii canta in struna ?

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  05 Martie 2014, 14:43

pai de ce n-au avut si un Vot B? Sau vot in alb???,,,,in cazul in care Gica Popescu era condamnat,,, Ahhhh, sistemul corupt a fost zdruncinat si i-a luat prin suprindere????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează