FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD – ROMÂNIA

EXCLUSIV „Intrusul” Macedoniei în Liga 1: „Vă batem cu 1-0. Avem un superselecționer!”

Viktor Angelov (27 de ani), macedoneanul din atacul lui FC Voluntari, prefațează pentru GSP.ro meciul dintre Macedonia de Nord și România.
Viktor Angelov (27 de ani), macedoneanul din atacul lui FC Voluntari, prefațează pentru GSP.ro meciul dintre Macedonia de Nord și România.

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 23:00 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 23:30

Viktor Angelov (27 de ani), macedoneanul din atacul lui FC Voluntari, prefațează pentru GSP.ro meciul dintre Macedonia de Nord și România.

  • Macedonia de Nord – România - preliminarii CM 2022 - se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.
  • Reporterii GSP Alexandru Barbu, Viorel Tudorache și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Macedonia de Nord și transmit cele mai importante informații.

Macedonia de Nord – România » Viktor Angelov, despre Blagoja Milevski: „Joacă ofensiv”

- Salutare, Viktor! Ai câteva minute să discutăm despre partida dintre Macedonia și România?

- Desigur!

- În primul rând, cum ți se pare că a evoluat naționala voastră în ultimele 6 luni, de la precedentul meci cu România pierdut la București, scor 2-3?

- Situația e diferită acum. Nu-l mai avem pe Pandev, liderul nostru și cel mai bun jucător macedonean din ultimul deceniu. Cred că aceasta e principala diferență, pe lângă faptul că avem un selecționer nou.

- Blagoja Milevski, alături de care ai lucrat.

- Într-adevăr, am colaborat la naționala de tineret. Este unul dintre cei mai buni antrenori din Macedonia și, cel mai important, un om minunat!

- Mai exact, ce tip de antrenor este?

- Preferă jocul ofensiv, cu multe pase și pressing avansat. Nu e speriat de nicio echipă națională și va îmbunătăți nivelul nostru. Am învățat foarte multe lucruri de la el.

Macedonia de Nord – România » Viktor Angelov: „Campionatul vostru, clar mai puternic”

- Cine sunt cei mai periculoși jucători din naționala Macedoniei?

- Avem, mai presus de toate, o echipă puternică, ne bazăm pe forța grupului. Ca să-ți răspund la întrebare totuși, cei mai buni fotbaliști de la noi sunt Bardhi și Elmas, plus Velkovski în defensivă.

- Naționala României ce impresie ți-a lăsat în ultima vreme?

- Nu am urmărit-o foarte mult, să fiu sincer. Dar în partida cu Macedonia mi-am dat seama că aveți câțiva jucători extrem de interesanți și, per total, o trupă puternică.

Ianis Hagi are COVID-19 și ratează meciul cu Macedonia de Nord! Ceilalți 3 „tricolori”, testați negativ
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA
Ianis Hagi are COVID-19 și ratează meciul cu Macedonia de Nord! Ceilalți 3 „tricolori”, testați negativ

- La ce atmosferă să ne așteptăm pe stadionul din Skopje? Vor fi cel mult 3.000 de spectatori.

- Sunt restricții, din cauza virusului. Și atmosfera nu va fi la fel de caldă ca de obicei.

- Ai jucat în ambele campionate. Care ți se pare mai puternic, cel din România sau cel din Macedonia?

- Clar cel din România! Sunt mai multe cluburi care investesc la voi, și media contribuie mai mult. Și în Macedonia avem jucători buni, dar în prezent sunt puține formații care bagă bani, cel mult două. Celelalte sunt în același punct de 10 ani și nu vor să progreseze.

- Încerci și un pronostic?

- Învingem cu 1-0, god Bardhi! 😀

Îmi aștept șansa la Voluntari. Trebuie să muncesc din greu și să am răbdare. Îmi doresc performanțe mai bune în acest sezon, am adus mulți jucători cu calitate care ne pot ajuta să obținem rezultate superioare
Viktor Angelov, atacant FC Voluntari

„Intrusul” Macedoniei în Liga 1: „Vă batem cu 1-0. Avem un superselecționer!”
Angelov a venit în luna ianuarie a acestui an la Voluntari, de la Siroki Brijeg (Bosnia). De-a lungul carierei, a mai jucat pentru juniorii celor de la Schalke și Borussia Dortmund (Germania), Ujpest (Ungaria), Rabotnicki, Teteks Tetovo, Metalurg Skopje și FC Shkupi (Macedonia)

14 meciuria jucat Angelov pentru Macedonia U21 cu Milesvki selecționer (3 goluri, 2 pase decisive). Blagoja a fost promovat după Euro 2020 la naționala mare

1 selecțieare Angelov la prima reprezentativă, într-un amical cu Liban (0-1)

1 golare Angelov în Liga 1 (20 de meciuri)

Tot ce trebuie să știi înainte de Macedonia de Nord - România:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Antrenamentul oficial al României la Skopje, cu 17 fotbaliști » Rădoi s-a băgat la joc + Ultimele detalii de la trimișii GSP

Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș, conferință de presă înainte de Macedonia de Nord - România: „Partidă mult mai grea decât cea din tur”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Septembrie 2021, 11:07

Merge oare X2?

contrabas3
contrabas3  •  08 Septembrie 2021, 03:55

România câștigă la cel puțin două goluri diferență. Sorescu și Man dau gol. :)

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  08 Septembrie 2021, 03:08

Nu funcționează comentariile?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează