FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu, criticat pentru convocările făcute » Ce jucători ar mai fi trebuit luați

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 19:04

Ioan Andone l-a criticat pe selecționerul Anghel Iordănescu pentru convocările pe care le-a făcut pentru meciurile cu Lituania și Spania.

"Eu l-aș fi convocat și pe Budescu. Florin Tănase eu cred că reprezintă viitorul naționalei. Sunt mulți jucători tineri. Cred că putea fi prezenți și Prepeliță și Budescu.

Niță apără foarte bine la Steaua acum, dar e greu să intri în circuitul naționalei", a spus Ioan Andone la Dolcesport.

LOTUL COMPLET:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra Giurgiu)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Cosmin Moți (Ludogorets), Steliano Filip (Dinamo), Laszlo Sepsi (FC Nurnberg)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Florin Tănase (FC Viitorul), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Nicolae Stanciu (FC Steaua București)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba), Raul Rusescu (Osmanlispor), Bogdan Stancu (Genclerbirigi), Ioan Hora (Pandurii), Andrei Ivan (CSU Craiova)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
montgomerry
montgomerry  •  19 Martie 2016, 14:15
Postat de Pompiliu Bota pe 19 Martie 2016, 08:48

Singurul antrenor de nationala care nu a fost criticat = Lucescu. Rezultatul: 0-1 acasa cu Irlanda de Nord, desi ne trebuia doar egal ! Ura Steaua si nu selectiona stelisti (Laca, Belo, T. Stoica, Majaru...). Evident: Ghinionu, tramvaiu, arbitrii... Mironiucii il vor si acum !

Fii corect pana la capat,printre randuri ai spune ca echipa de atunci era plina de dinamovisti,nu?Aiurea,nucleul de baza era format din Corvinul si Universitatea Craiova,corect? Apoi indica tu un antrenor stelist,care a realizat performantele lui Lucescu in strainatate.Ucraina?OK,nu o fi mare forta in fotbal,dar nici Ungaria(Jenei a tot fost dat afara de pe acolo),Grecia(Iordanescu a fost aruncat ca o masea stricata)nu sunt mari forte.Stiu,Olaroiu la camiloi? Astea sunt glume,Ucraina pe langa tarile arabe,e ca Spania pe langa San Marino. Pe Iordanescu nu-l critica nimeni,nu ar avea de ce.

854605894625108
Silviu Apostol  •  19 Martie 2016, 12:33

Cum dreaqu sa-i iei pe Ropotan,Ivan si Tanase si sa nu-l iei pe Alibec ?Sau pe St.Filip iar pe Tosca nu ? Oare s-a luat dupa tembelul de Sumudica dupa ce acesta a spus ca Alibec are fisura la o coasta ? Pai despre Tanase se spune de o saptamana ca e accidentat !

sibelius
sibelius  •  19 Martie 2016, 08:49
Postat de haideusicfr pe 18 Martie 2016, 22:57

Sepsi pe vremea cand juca la CFR era rezerva lui Camora.Ioan Hora era si el rezerva.

Ce importanta are daca X jucator era titular sau rezerva acum 2-3-4 ani?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează