FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 // Alex Pașcanu, fermecat de fanii români de la Ballymena: „Mi s-a făcut pielea de găină! Parcă am jucat acasă”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 20:24

Alex Pașcanu (21 de ani, fundaș central) a vorbit după Irlanda de Nord U21 - România U21 0-0, din preliminariile Campionatului European 2021.

„A fost un meci foarte dificil. Ne așteptam la asta. Din păcate, nu a vrut să intre mingea în poartă. Am avut multe șanse de gol. Nu a fost să fie. Ne pare chiar rău, pentru că n-am reușit să-i facem fericiți pe fanii care au venit.

A fost un an foarte bun, mai ales după ce am făcut la Euro. Trebuie să trecem cu bine peste acest egal și să mergem la ultimele jocuri să câștigăm”, a declarat Pașcanu la Pro X.

De asemenea, fundașul celor de la CFR Cluj a fost impresionat de atmosfera creată de fanii români, care au dominat fondul sonor pe tot parcursul meciului: „Ne pare chiar rău pentru că n-am reușit să-i facem fericiți pe fanii care au venit. Ne-am simțit ca acasă. Mi s-a făcut pielea de găină”.

Clasament

VEZI ȘI:

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Sorin Cârțu, enervat de Romario Benzar: „Avea un sictir... parcă juca pentru noi” + ce spunea în urmă cu doi ani despre fundaș

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
586974421790922
Sefu Banilor  •  19 Noiembrie 2019, 22:29
Postat de ishhhhhhhh pe 19 Noiembrie 2019, 21:58

Altu cu "n-a vrut mingea sa intre in poarta"? Sfinte.. credeam ca macar tricolorii mici nu vor mai avea mentalitatea asta gaunoasa

Sunt aceeasi ***, doar i-ai vazut cum au luat Manita de la spanioli. Si in vara se credeau zmei. Cand ajung astia la nationala mare, i-au decima de la spanioli.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  19 Noiembrie 2019, 21:58

Altu cu "n-a vrut mingea sa intre in poarta"? Sfinte.. credeam ca macar tricolorii mici nu vor mai avea mentalitatea asta gaunoasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează