FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

ISLANDA - ROMÂNIA // Andrei Burcă l-a impresionat pe Mirel Rădoi: „E pe val! Reprezintă o soluție pentru noi”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 12:59

ISLANDA - ROMÂNIA // Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central) l-a impresionat pe Mirel Rădoi, selecționerul României, după ultimele sale evoluții în tricoul CFR-ului, și are șanse foarte mari să fie convocat pentru duelul decisiv din play-off-ul Ligii Națiunilor.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Burcă este un jucător care în ultima perioadă are evoluţii foarte bune. A şi ajuns la echipa naţională cu Cosmin Contra. Da, reprezintă o soluţie pentru nou, este pe val în acest moment.

Am fost cu Mirel la meciul tur cu Sevilla (n.r. CFR Cluj - Sevilla 1-1, din turul „16”-imilor Europa League) şi l-am urmărit. Se vede că a prins încredere. Ajută foarte mult CFR Cluj în acest moment. A jucat şi pe postul de fundaş dreapta", a declarat Dică, secundul lui Rădoi, potrivit TV Digi Sport.

ISLANDA - ROMÂNIA // Andrei Burcă l-a impresionat pe Mirel Rădoi: „E pe val! Reprezintă o soluție pentru noi”

Andrei Burcă (stânga), într-un duel cu Răzvan Oaidă (dreapta)

Burcă a mai fost convocat de fostul selecționer Cosmin Contra, însă n-a reușit să debuteze până acum sub „tricolor”. Partida decisivă cu Islanda ar putea reprezenta o oportunitate mare pentru fostul fundaș al celor de la FC Botoșani să bifeze primele minute în tricoul României, având în vedere problemele primei reprezentative din acea zonă.

VEZI ȘI:

ISLANDA - ROMÂNIA // VIDEO Vești îngrijorătoare de la corespondentul GSP la Reykjavik: „Există varianta să nu se joace, ar fi imposibil în aceste condiții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  27 Februarie 2020, 20:04

Burca este un fotbalist foarte bun !! A fost in curtea Fcsb-ului, dar “marele specialist” MM nu l-a lasat pe cioban sa-l cumpere, preferandu-l pe rudimentarul Cristea !! Mare specialist acest MM !!!!

magic4ever
magic4ever  •  27 Februarie 2020, 14:15
Postat de cornelconasu pe 27 Februarie 2020, 13:39

E pe val ??!! Auzi la Rădoi !!! Da pe cine vroiai să chemi, pe Chiripeș și Troșca ??!! Lasă-i păia că s-a pus praful pe ei ca pe damigenele cu boască !!! Mai bine pe Constantin !!! Ai jucători și în țară foarte buni !!!

Pe Chiriches il convoaca si daca nu joaca un meci la Sassuolo pana la meciul cu Islanda...asa a spus Radoi...si de Tatarusanu la fel...din pacate...ar trebui convocati doar fotbalisti cara evolueaza bine inainte de meciul cu Islanda

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  27 Februarie 2020, 14:06

Si-a dat seama wOw

Vezi toate comentariile (5)
Comentează