FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

FOTO Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial al „tricolorilor”: cine l-a „adoptat” pe Camora, care a fost cel mai vesel grup și ce joc le-a pregătit Mirel Rădoi

România a efectuat astăzi antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. +14   FOTO
România a efectuat astăzi antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, semifinala play-off-ului pentru Euro 2020.

Articol de , - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 21:56 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 00:04

România a efectuat astăzi antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. 

  • Partida dintre Islanda și România se va disputa joi, de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV;
  • Dacă vor trece de IslaMirel Rnda, „tricolorii” vor înfrunta învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Campionatul European.

„Tricolorii” au tremurat și la propriu, dar și la figurat înaintea antrenamentului oficial de la Reykjavík. Prima dată au avut emoții din cauza testelor Covid-19, ale căror rezultate întârziau să apară, apoi au fost nevoiți să își ia niște haine mai groase, din cauza temperaturii scăzute.

Regula de bază: toată lumea zâmbește 

Starea indusă de Mirel Rădoi în cadrul lotului se poate observa din imaginile surprinse de Cristi Preda, fotoreporterul GSP aflat alături de „tricolori”. 

+10 FOTO

Sesiunea de pregătire s-a încheiat cu un concurs, sub formă de ștafetă. Împărțiți în două echipe, jucătorii au trebuit să parcurgă un mic traseu din jaloane. 

Camora s-a integrat perfect 

Mario Camora, veteran la nivelul Ligii 1, nu a avut nicio problemă de integrare în lotul lui Mirel Rădoi. Din contră, a fost unul dintre cei mai joviali jucători. A socializat cu foștii rivali Sergiu Hanca și Claudiu Keșeru, apoi a continuat pregătirea alături de colegii de la CFR, Andrei Burcă, Cristi Manea și Ciprian Deac. 

Oltenia reunită 

Unul dintre cele mai vesele grupuri a fost cel format și foștii și actualii jucători ai Craiovei. De fapt, din fostul, Alexandru Mitriță, în prezent la New York City, și din Alexandru Cicâldău, Nicușor Bancu și Mihai Bălașa.

VIDEO Mirel Rădoi: „Avem mai multe planuri de joc! Vom încerca să fim tot timpul în terenul adversarului”

Citește și alte știri despre Islanda - România:

Gică Popescu sună mobilizarea înainte de „baraj”: „N-am decăzut atât de mult încât să nu ne putem lua de gât cu Islanda” + marele său argument

VIDEO Mirel Rădoi, misterios înainte de Islanda-România: „Dacă spun asta, v-am dat detalii pentru ce va fi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
233786397008461
Florea Paun  •  08 Octombrie 2020, 17:16
Postat de pe 08 Octombrie 2020, 09:55

l-am vazut pe Bancu ce si cat poate.

Adica nu poate. Camora e la fel de roman ca si noi. Doar mai proaspat. Ultranationalistii de doi lei, sa imi faca dovada vechimii indelungate a familiei sale pe plaiuri. Daca reuseste macar sa-mi spuna ce nationalitate aveau strabunicii, jos palaria . Pe acte. Mai jos de 1870-1880 nici un berbec ce se crede urmas al lui Decebal nu poate dovedi nimic.Numai sa nu il cheme Turcu, Tataru< Grecu< Rusu, Sarbu, Bulgaru ....si sa spuna ca e neam cu imperatorul Traian.Deci, Camora fiind roman , are si drepturi nu numai obligatii. *** de alea cu pastrartea sangelui romanesc..... haida de... care e ala? Sange pur romanesc? ADN romanesc?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petre47
petre47  •  08 Octombrie 2020, 09:24

Suntem ... dastepti! "Fara straini la nationala", dar cu 6-7 straini in teren la meciurile din campionat! Nenaturalizati!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează