FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Naționala are un nou decar! Cine a preluat numărul 10 de la Maxim

Dennis Man (în stânga) preia temporar tricoul cu numărul 10 de la națională / Sursă foto: Imago Images
Dennis Man (în stânga) preia temporar tricoul cu numărul 10 de la națională / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 14:25 / Actualizat luni, 28 martie 2022 14:47

Naționala României va avea un nou decar pentru amicalul cu Israel de marți. În lipsa lui Alexandru Maxim, tricoul cu numărul 10 îi revine lui Dennis Man (23 de ani), extrema celor de la Parma.

  • După 0-1 cu Grecia în Ghencea, România s-a deplasat în Israel pentru un nou joc amical. Duelul de marți (20:45) va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe ProX.

Cu numeroase probleme de lot, „tricolorii” se pregătesc pentru al doilea amical din această lună. Forțați de împrejurări, câțiva dintre fotbaliștii lui Edi Iordănescu au fost nevoiți să-și schimbe numărul față de partida cu Grecia de vineri. Astfel, decarul naționalei pentru testul din Israel va fi Dennis Man.

Intrat într-un con de umbră la Parma, Dennis Man încearcă să se repună pe linia de plutire la echipa națională. Man a strâns până în acest moment 13 selecții și trei goluri în tricoul primei reprezentative, pentru care a debutat în 2018.

Numerele alese de „tricolori” pentru amicalul cu Israel

Naționala are un nou decar! Cine a preluat numărul 10 de la Maxim
Delegația României a aflat rezultatele testelor COVID-19 efectuate la aterizarea în Israel + „Tricolorii” au ieșit la plimbare în Israel
ISRAEL - ROMÂNIA
Delegația României a aflat rezultatele testelor COVID-19 efectuate la aterizarea în Israel + „Tricolorii” au ieșit la plimbare în Israel

România a mai pierdut doi titulari pentru meciul cu Israel!

Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) sunt indisponibili pentru meciul Israel - România!

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Maxim are o viroză, în timp ce Camora a acuzat probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia.

Astfel, continuă veștile proaste pentru Edi Iordănescu. Sâmbătă, patru jucători din lotul primei reprezentative au fost depistați pozitiv la testările COVID și au părăsit cantonamentul naționalei. Este vorba despre mijlocașii Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, plus „secundul” Florin Constantinovici. 

Atentat terorist la 25 de kilometri de orașul în care se va juca amicalul Israel - România

Orașul Hadera, din Israel, a fost zguduit de un atac terorist petrecut duminică seara. Doi bărbați au deschis focul în zona mall-ului central și au ucis două persoane, înainte de a fi neutralizați. Întreaga scenă a avut loc la 25 de kilometri de locul unde România va juca marți un meci amical cu reprezentativa din Israel!

Israel este în stare de alertă după un nou atac terorist consemnat duminică seara, în jurul orei 20:35. Doi teroriști ISIS, cetățeni ai orașului Umm al-Fahm, din nordul Israelului, au organizat un atentat în centrul orașului Hadera, foarte aproape de mall-ul central, unde au început să tragă în mulțime cu două arme automate M16.

VIDEO Concluziile lui Florin Gardoș după România - Grecia 0-1

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

Atentat terorist în Israel, în apropierea orașului care va găzdui amicalul cu România » Autoritățile raportează 2 morți și 5 răniți

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  28 Martie 2022, 16:54

Ce ma enerveaza pe mine la toata chestia asta este ipocrizia,prostia si ticalosenia marii majoritati. In primul rand Edi cat a avut la dispozitie ca sa lucreze cu echipa? O saptamana,cateva zile? Cu un Lot decimat de gripe si Corona. Cum poti sa-i reprosezi ceva? Si as accepta critici de la oameni care cunosc, Piturca,Lucescu,etc.dar nu de la o intreaga hoarda care nu au dovedit nimic,dar se baga singuri in seama. Exemplu? Gardos! Cu ce drept il critica El pe Edi? Ce a dovedit Gardos in cariera lui,din care jumatate a petrecut-o prin spitale si pe banca de rezerve? Lasati-l baa in pace,aveti un tupeu groaznic,ca dupa un meci sa-l intrebati,daca nu se califica,ce va face? E de necrezut. Un singur lucru as avea sa-i reprosez: ca a convocat aceeasi fotbalisti care de ani de zile si-au batut joc de fotbal,la nationala. Fotbalisti,satui,fara motivatie,care von la Nationala ca in vacanta! Dar asa cum a scris si domnul Ioanitoaia,Edi e un baiat prea bin. Dar hai sa fie,a convocat,si s-a convins ca sunt rateuri. Data viitoare sa-i lase acasa,nu merita. Si mai auf ca prietena lui Baluta e foc si Para,ca inegalabile Baluta nu a fost convocat. Ehe,stie ea ce stie. Edi nu mai convoca rebuturile,te vor lasa in balta. Convoaca oameni noi,care sa-si dea sufletul pe teren. Pun pariu ca Dumiter,sau Ianis Stoica Ar fi facut mai mult decat Puscas. Sau Petrila,sau Rares Ilie,sau Bairam,Campeanu,Cordea,Vali Gheorghe,Sorescu,Isfan,Turda,sunt destui care cred ca si-ar da viata pentru i convocare!

rumunek
rumunek  •  28 Martie 2022, 14:58

*** să vezi lături în capul lui Edi, care este bineînțeles vândut și el unor interese, cereri de demisie, îndemnuri cu nimeni la meci în Israel. Iar peste tot și toți, va pluti Regele, care ne va explica de ce acest tricou trebuia să stea la Glasgow până la revenirea unicului fotbalist român care îl poate purta cu demnitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează