FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Accidentare de ultimă oră în lotul României » Mirel Rădoi rămâne cu 3 fundași centrali

Fundașul central Iulian Cristea (26 de ani) s-a accidentat și nu va mai face parte din lotul României pentru meciurile amicale cu Georgia și Anglia.
Fundașul central Iulian Cristea (26 de ani) s-a accidentat și nu va mai face parte din lotul României pentru meciurile amicale cu Georgia și Anglia.

Articol de - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 19:31 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 20:04

Fundașul central Iulian Cristea (26 de ani) s-a accidentat și nu va mai face parte din lotul României pentru meciurile amicale cu Georgia și Anglia. 

  • România - Georgia este liveTEXT AICI și în direct pe Pro TV, de la ora 21:45
  • România mai are programat un meci amical, contra Angliei, pe 6 iunie, de la ora 19:00, la Middlesbrough
  • România face parte din grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein; 
  • Următorul meci oficial al „tricolorilor” este pe 2 septembrie, în Islanda.

Ghinioanele continuă în lotul primei reprezentative. Fundașul central Iulian Cristea a suferit o entorsă și nu va putea evolua în disputele cu Georgia și Anglia. Apărătorul celor de la FCSB fusese la rândul său chemat de urgență, după accidentarea lui Andrei Burcă. 

Mirel Rădoi a mai pierdut un om de bază din defensivă. Fundașul stânga Nicușor Bancu, căpitanul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost înlocuit cu Mario Camora. 

Rădoi mai are 3 fundași centrali

Mirel Rădoi încă nu a decis dacă va convoca pe cineva în locul accidentatului Iulian Cristea, în vederea meciului-test cu Anglia. În acest moment, în lot se găsesc 3 fundași centrali: Vlad Chiricheș, Ionuț Nedelcearu și Adrian Rus

Lotul României pentru meciurile cu Georgia și Anglia

  • PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);
  • FUNDAȘI: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo București, 0/0), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0)
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruțan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Jucătorul care l-a uimit pe Mirel Rădoi la reunirea lotului: „Ne-am mirat cu toții, cât de bine arată!”

COMUNICAT Boicot! Ultrașii naționalei explică de ce nu vor lua parte la amicalul România - Georgia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează