FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Jucătorii naționalei fascinați de Bogdan Lobonț: "Ne-a luat prin surprindere! E portarul meu preferat" + decizia luată de un campion cu CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 12:25

Cristi Manea e bucuros că se află printre jucătorii chemați de Cosmin Contra la națională pentru partidele cu Chile (3-2) și Finlanda. Al doilea meci este marți, de la ora 20:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Mai avem motivație, uităm de tot când ajungem aici. Am fost mai atenți la antrenamente, la ce ne cere mister. Trebuie să uităm victoria cu Chile, meciul cu Finlanda va fi foarte greu, e o echipă nordică, cum e și Suedia. E important rezultatul, dar și jocul", a zis Cristi Manea

...despre Lobonț: "Ne-a luat prin surprindere retragerea lui Lobby, eu l-am admirat de mic. L-am simțit emoționat. A fost portarul meu preferat din România. E un model pentru mine". 

...despre viitorul său: "Acum sunt la națională, vedem zilele viitoare ce voi face. Voi lua cea mai bună decizie în funcție de cum să rămân în circuitul echipei naționale. Nu știu despre Dan Petrescu să fi plecat, n-am auzit nimic, nu stau pe telefoane să discut despre asta".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează